keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Jahti on päättynyt...


Olen metsästellyt käsinsolmittuja vanhoja villamattoja torista viileiden lattioiden kuorrukkeeksi.
Astetta enemmän mielenkiintoa on luonut olematon budjetti ja vaatimus saada kaksi samanlaista yksilöä perättäisiin huoneisiin, koska oon niin turhan tarkka näkymistä.
Keittiön ja ruokailutilan matot on samaa kuosia jotta näkymä on yhtenäinen joten halusin samalla logiikalla musiikkihuoneen/ olohuoneen matot myös.
Mies nämä jonain aamuyön tunteina bongasi torista ja sattui olemaan tuttu myyjäkin.
Viisikymppiä ketaleelta priimakuntoisista afgaanimatoista oli aika nappi kauppa.
Vai mitä sanotte?Kaapin ja yli satavuotiaan päästävedettävän sohvasängyn värit vähän riitelee, sohva kun on punertava ja kaappi kellertävä.
Mutta mulla on sellainen periaate että mitä lähemmäs huonekalu kapuaa sadan vuoden kunnioitettavaa ikää, ei sen maalipintaan kosketa tai saa näpeilleen.
Ne saavat kulua rauhassa.
Joskus tää vimmattu maalausbuumi vielä menee ohi ja sillon on astetta työläämpää saada enää orkkis väriä tai fiilistä mööbeleihin. Toki huonokuntoisimmat maalaan itsekin jos nyt maali ihan tippuilee tai on muuten liian rujo, mutta käypään pintaan en henno koskea, riidelkööt sävyt keskenään, on täällä muutama pahempikin sisustusmoka :DRottinkisohvakin löysi paikkansa musiikkihuoneesta.
(vaikkakin useimmiten toimii mun vaatteiden viikkaus alustana).
6 kommenttia:

 1. Hyvä ettet maalaa kaikkea...ei yhtään haittaa vaikka ei ihan samaa väriä olisikaan...pääasia, että huonekalut ovat vanhoja ja elämää nähneitä.
  Ja nuo matot sitten...aivan ihanat!! Ei olisi myyjällä vielä yhtä tuollista myynnissä...samaan hintaa...:) Ostaisin kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ollaan samoilla linjoilla :D
   Harmi vaan, hamstrasin kaikki matot ahneuksissani, huuups....

   Poista
 2. ...piti vielä kirjoittaa, että tuo eka kuva on vaan niin hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkäpä siksi että 1800-luvun piano on hieno, kuvaajan mämmikourista riippumatta, heh, hehh....

   Poista
  2. Piano on hieno, mutta tarkoitin nyt tuota tunnelmaa ,joka kuvasta välittyy..:)

   Poista
 3. Mukavasti riitelevät kaverukset, kun piti ihan skrollata takaisin, et ketkä siellä nyt riitelee :D Ihanan näköistä jälleen <3

  VastaaPoista