torstai 13. heinäkuuta 2017

Keittiössä


Keittiön viikunapuu on ihana, mutta vei kamalasti tilaa tuossa.
Muutama rompemarkkinatapahtuma saattoi ihan vahingossa kerryttää mun astiakokoelmaa (no kun halvalla sai) joten tarvitsin kaappitilaa.


Mun työpisteellä oli puinen kaappi jonka alunperin hankin lapsille. Sen pulpettikannen alle järjestelin legofiguurit pölyltä suojaan, mutta jotenkin ihmeessä kannen päällynen sädettyi täyteen romua jota kummallakaan ei ollut viitteliäisyyttä siirtää pois ja lopulta koko lego leikit jäi ja kaappi siirtyi tietsikkanurkkaan.
Tajusin että siinä olis ehkä vastaus mun ongelmaan, diggaan käytössä muumimukeista, mutta en halua niiden kaikenkirjavaa habitusta esille...


 Sattuipa se olemaan vielä kaiken lisäksi ideaalin kokoinen ikkunan alle!


 Jyräytin samalla arabian rikkonaisesta altaasta talteen ottamani tyrnät metallikannakkeet ja vanhan laudan seinään. En ole ihan varma sopiiko tuo tohon, mutta siihen sen töräytin. Täytyy katella tottuuko silmä vai siirränkö hyllyä... Jokatapauksessa sain niin paljon tilaa että nyt on taas paikka kaikelle.
Niin ja niistä peräkonttilöydöistä; kuvassa näkyviä kotimaisia savikulhoja tinkasin kolme vitosella, kaikki priimaa ja vanhin 50-luvun tuotantoa.
Sinisiä lautasia ja saman sarjan kannun löysin kun mies raahasi kirpparikierrokselle (mies hoitaa ressiään kirppistelemällä, yleensä lähdetään prätkillä turneelle, jotta ei saada kovin montaa tavaraa mukaamme).
 Nuo roikotinkorit taasen löytyivät täältä huimaan 50 centin hintaan kuukausi takaperin, joten ostin koko bumtsin pois kuljeksimasta ja annoin systerille ja äidillekin. Kaksi laitoin kuistin murateille ja yhden sipuleille, ihana kun sipulit säilyy ilmavasti ja ovat käden ulottuvilla.
Niin ja tuo symppis kaappikin on samaiselta lempikirpparilta...


Tilaa keittiössä vie yrttien kuivailut, lemppareina nokkonen ja horsma.Viikuna löysi paikkansa lukutuolin vierestä ja mikäs siinä on tavaillessa viikunapuun alla <3

2 kommenttia:

  1. Piti juuri kydellä, että mistä viikuna nyt löytyy, mutta selvisihän se lopulta..:)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kirppislöytöjä! Täytyy käydä tuolla kirpparilla. Miljöö on ihana! Mistä olet löytänyt tuon metalliritiläkorin, jossa on yrttejä kuivumassa?

    VastaaPoista