keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Parisuhdeaikaa


Harvinaista herkkua; pikkuiset oli mummilassa viikonloppuna ja me pakkailtiin karvakamu prätkään ja kokka kohti fiilistä, aikatauluitta ja suunnitelmitta.


Take-away kiinalaista puistossa...

...lempi kirpparit...


 ...fiilistelyä.


 Otso on niin ihana, se istuu prätkän kyydissä jo pihassa valmiina ja rupeaa vinkumaan jos pyörä pysähtyy. Pitää olla liikkeessä ja se nauttii jokaisesta tuulenvireestä täysillä, miten meille sattuikin se oikea pentu. Kirpparilla se vaan itki ja tuijotti ikkunasta prätkää, juoksi kyytiin ja sipahti siihen, sitä ei vaan saa pois mopojen kimpusta!


Ollaan tavattu jo n. 13 v sitten ja oltu naimisissakin ikuisuus, mutta hitsit että mä rakastan tota miestä!
Yhteiset projektit, hassut harrastukset ja elämässä koetut ilot ja rajut surut on hitsannut meidät yhteen
Meillä ei juurikaan ole omia harrastuksia kuin muutama joissa käydään, yleensä me tykätään tehdä asioita yhdessä, kahdestaan, sen lisäks että käyn yhä ihan kierroksilla tosta miehestä, on hän mun paras ystäväni. 
Kukapa muukaan tajuaisi sitä fiilistä kun saa nukkua jenkissä nenänpää huurussa viettäen suomen (kylmää) kesää tien päällä erämaaolosuhteissa, mutta silti naurettavan into piukeena kaikesta, tai kukapa muu pakkaisi reppuun oudot eväät ja lähtisi hifistelemään rompemarkkinoilta kilpaa likaisia prätkän osia.
Ja kun toinen väsyy niin toinen näkee nenän asennosta että nyt kypärä päähän ja tuulettumaan, jo ennenkun toinen tajuaakaan tarvitsevansa tuulettumista. 

Meidän hää"valssin" sanoin;

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

-Aerosmith -I don´t wanna miss a thing

Olin likkojen kanssa mökillä kaks yötä, enkä malttanu enempää kun oli jo ukkokultaa ikävä, systerin sanojen mukaan se on säälittävää, mutta mun mielestä se että vieläkään näin pitkän matkan kuljettuani saman ukon kanssa ei osaa olla erossa on ihan jees juttu. Nih!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti