lauantai 25. maaliskuuta 2017

Ilmaista superfoodia ja tavanpäiväistä löpinää....


Olin omaan tapaani taas ovenrivassa kun ekat narsissit tuli kauppaan.
Kouluttelin noita ulkoilmaan monta viikkoa ja nostelin ensin sisäeteiseen yöksi, sitten kuistille, tuossa ne nyt on ollut yötkin ulkona ja hyvin kukkii!
Oon maalaillut sisällä ja ulkona ja siivoillut pihoja.
Meillä on useimmiten siellä täällä lappuja ja siimoja sisällä maalattujen kohtien ympärillä, joihin oma porukka on jo tottunut, mutta epäonniset vieraat lähtee usein lainavaatteissa himaan ja garderoobi lilluu tahranpoistoaineessa.  Että tälläisiä vaateleikkejä täällä :D


Ihana tyttöni on ottanut tavaksi tehdä meille vastapaistettuja lettuja lauantai aamuisin, aika ihanaa <3
On innostunut muutenkin leipomaan kaikenlaista, ihana iso tyttö.


Mun lempipaikkani on keittiön taljoilla vuorattu rottinkituoli jossa kittaan kahvia hävyttömiä määriä päivässä.


Ainiin ja päivän vinkki;
näihin aikoihin on paljon kalapäiviä, ainakin täällä, kokonainen lohi tarjouksessa ja koska fileointi kuuluu hintaan pursuavat kalatiskit perkeitä.
Käyn säännöllisesti pummimassa styrox-laatikon fisua ja heitän suureen kattilaan, hetken pulputettuaan on päät ja rangat ja rasvapalat pehmennyt ja vedän ne pamixilla muussiksi ja heitän koiran nappuloiden sekaan. On kuulkaan turkki niin kovassa kiillossa ja iskussa että huhh ja virtaa riittää metsälenkeillä niin että koirapuistossa tiedustelevat käykö Lyyli puntilla kun suonet tykyttää nahan läpi kun Bullin käsivarsissa kuunaan.
Että sellainen kierrätysidea tähän päivään kaikille koiranomistajille, noihan on kalamyyjille ihan jätettä jotka on roudattava hävitettäväksi ja usein ihan ilahtuvat kun pääsevät eroon. Ilmaista superfoodia!

6 kommenttia:

 1. syökö kissa kalanperkemuussia?

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kissat kyllä...riippuu ehkä kyseisen yksilön kulinaristisesta mausta :D

   Poista
 2. Voi miten IHANAN blogin löysin...jäin tietysti lukijaksi..:)

  VastaaPoista
 3. onko sinulla instagram-tiliä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin juuri tilini, harmitus vain. Mutta en ehtinyt sen kanssa pulata tässä kiiruussa arjessa. Ehkäpä myöhemmin sitten taas... :)

   Poista