maanantai 14. marraskuuta 2016

Seinäkukat?


Remonttia tehdessä vanhat röökiltä löyhkänneet, tummuneet huokolevyt oli poistettava keittiöstä.
Tuo kaunis lautaseinä alla sai sympatiat ja päätettiin kokeilla josko kävisi tsägä eikä se kaipaisi lämmikettä päälleen. Menihän tuo edellistalvi ihan tälläin, muttamutta, eipä se näyttänytkään pakkasenhuuruisia kynsiään silvissiin kun ounaillaan tämän talven ehkä tekevän.Täällä lämmitetään ihan joka päivä kolme pönttöuunia, ja tarvittaessa puuhellaa ja porin masaa.
Puuta kuluu ja mies jumppaa kirveen kanssa niitä halki kiitettävää tahtia.
Sisälämpö täällä on 19-21c. 
Pohdimme josko sitä on vaan taivuttava laittamaan sitä huokolevyä seinään, säästäisi siinä muutaman halon ja kirveeniskun kun kyökki olisi lämpimämpi.


Tuo vaalea, rouhea, lautainen on vaan ollut niin kiva tausta meidän muuten niin tummille keittiökalusteille. Pidetään tuosta mustan, harmaan, sinisen ja valkoisen kovasta kontrastista ja vähän pelottaa tuleeko liikaa väriä ja kuosia jos huokolevyn tapetoisi.
Meillä olisi kyllä yhteinen tapettivalintakin.
William & Morrisia.
Mä RRRRAKASTAN Morrisia!


Tämä on ihana.

Toisaalta jos alaosa saisi sellaisen englantilaistyylisen puolipaneloinnin joka keventäisi...hmmm.

Mitä olette mieltä?
 Siellä se mun ikkunapajanikin on...huoh onnistuin tilaamaan vääränkokoisen lasin ja halkaisemaan sen asentaessani sitä. Gggreat!


Mies teki meille mittojen mukaan jokaisen tulipesän kylkeen puunsäilyttimet rouheasta metallista.
Tykätään kun näissä puut lämpiää ja kuivahtaa sisällä ja on helppoja täyttää ja käyttää, ja ika kivan näköisiäkin, vai mitä.

4 kommenttia:

 1. Tapetti on niiin ihana!!! Panelilla tai ilman :) Ai että, en taas malta odottaa, että nään teidän ahkerien puuhasteluja siellä.. <3!

  VastaaPoista
 2. arjen apuväline, ja oiva sellainen, tuo puuteline - morrisin tapetti on kyllä kaunis - en peittäisi sitä panelin alle -

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ehkäpä paneeli siis jätetään hautumaan.... :)

   Poista