keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Rappusten pikapäivitys...Meillä yläkertaan vievä rappukäytävä on valtavan kapea ja tunkkainen.
Yksi rappunen jouduttiin uusimaan kokonaan ja se paistoi puunvärisenä, ei niin kiva tervetulotoivotus kuistilta astuessa.
Pienen päänvaivan tuottaa pellavaöljymaalin pitkähkö kuivamisaika lapsiperheessä jossa käytävää ei oikein päivää kauemmaksi aikaa voisi tukkiakaan.


Lasten ollessa mummolassa sain idiksen maalata vain "naamalaudat" joihin nyt ei astuta muutenkaan ja jotka jo itsessään piristaisivät ilmettä.
Kaapissa oli harmaata pellavaöljymaalia, puolessa
tunnissa sipaisin kerroksen ja johan muuttui freesimmäksi. Aikani näitä pällisteltyäni saatan jopa päätyä olemaan maalaamatta sympaattisesti kulahtaneita ruskeita askelmia ollenkaan.
Toisen maalikerroksen vaatii tämä mutta sen kerkiää syksyllä jahka ulkovuorilaudoituksen maalaaminen ja pihahommat ovat purkissa.

4 kommenttia:

 1. Tulipa hieno ja ilme muuttui just sopivasti! Jättäisin nuo pääliaskelmat noin, on niin kauniisti patinoituneet monien monien jalkojen alla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 minäkin kallistun samalle kannalle, noita somasti kuluneita pintoja hetken katseltuani. Patina ja elämisen jäljet on aikas ihania.

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3 minäkin kallistun samalle kannalle, noita somasti kuluneita pintoja hetken katseltuani. Patina ja elämisen jäljet on aikas ihania.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis lopputulos ja ihanan raikas tuon kauniin tapetin kanssa. :)

  VastaaPoista