sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ystävyys, rakkaus, hyvät hetket. Oodi kaikille kolmelle.

Kiitos kaikista ihanista ideoista tuleviin bloggauksiin, yritän kahlata niitä tässä alkukesästä läpi!
Ajattelin nyt laitella hiukan tunnelmia tältä viikonlopulta.


Mieheni kanssa juhlittiin merkkipäivää ja pitkän vuokrakotitaipaleen jälkeen kun kerran tilaa on ja ääntä mahtuu tupaan. Niin taisipa käydä niin, että kun kutsu kerran kävi, tulipahan todistettua että sadan munan leipomukset, marengit, kakut ja pavlovat hupeni parempiin suihin.
Ihanat äiti ja siskot riensi apuun kun emännältä loppuikin patterit kesken ja marenkitaikina aiheutti jo pientä hysteriaa loppuviikosta :D
Täällä oli hyvä fiilis ja niiiiiiin paljon ihania ystäväisiä, harmi kun iso osa kavereita jäi kutsumattakin, kun olisi pitänyt kantaa pöytiä jo pihan puolelle seuraavaksi...
Ensi kerran sitten te loput ihanaiset...nyt me tiedetään montako kymmentä tänne kerralla mahtuu ;)
Tää talo on kun tehty kemuja varten, alakerta muuntuu isollekin porukalle ja jotenkin koko pirtti hönkii hyvää flowta kun saa vähän musaa ja puheensorinaa kattonsa alle.


Tunnelmakuvia ihanasta porukasta nyt ei ole, emännältä tippui kamera kädestä kun kakut oli saatu pöytään ja toisaalta olen muutenkaan arka mitä laitan nettiin, kaikki eivät niin välitä olla blogijulkkiksia. Vaikka mä kaikkea höpötänkin niin jollain tasolla en halua jakaa ystäviäni, menojani tai perhettäni täällä. Mä olen niistä vähän terveellä tavalla mustis.
 Päällimmäinen fiilis viikonlopusta on kiitollisuus ihanista ihmisistä jotka on värittäneet meidän elämää.
Mä olen kovin sosiaalinen ja tunnen kaikki lähikaupan kassasta postinjakajaan, en pelkää halata cittarin kassaa jos näen että on allapäin.
He ovat kaikki ihania arkipäivien ilostuttajia, kuulumisten vaihtajia, hyvänpäivän tuttuja, mutta sitten meillä on myös hirmu paljon niitä ystäviä jotka tietää kulmakarvan asennosta mistäpäin tuulee, kuuntelee, ymmärtää, tsemppaa ja dallaa messissä kävi mitä vaan.

Kiitos teille jotka teette arjesta, juhlasta ja elämästä ylipäänsä helpompaa  ja ootte siinä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti