keskiviikko 27. huhtikuuta 2016




Ystäväni poikkesi aamubrunssille viimeviikolla ja toi kamppeet munakoisopizzoja varten, minulle ei jäänyt hommaksi kun keittää lattet. Voisiko ihanampaa starttia päivälle ollakaan!

On tullut väsättyä hänen reseptillään näitä terveellisiä herkkuja useammankin kerran.



MUNAKOISOPIZZAT

Yhdelle tai kahdelle
Valmistusaika 25 min
1 iso munakoiso
1 rkl oliiviöljyä
(mustapippuria)
suolaa
kuivattuja yrttimausteita, itsellä urtekramin cajunmix tai oreganoa
Täyte
tomaattipyreetä
½ punasipuli
kirsikkatomaatteja
noin 2 dl luomumozzarellaa
tuoretta basilikaa
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa munakoiso noin 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi pituus- tai poikkisuunnassa. Sivele munakoisoviipaleiden päälle oliiviöljyä molemmin puolin ja mausta  haluamillasi yrttimausteilla.
2. Paista noin 15 minuuttia pelkkiä öljyttyjä koisoja, kunnes munakoisot alkavat hieman pehmetä. Kuori ja silppua sipuli, viipaloi kirsikkatomaatit. Nosta uunista ja lisää pinnalle tomaattipyree, sipulisilppu, kirsikkatomaatit ja juusto.
3. Paista vielä noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Ota uunista ja revi pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa ja nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti