tiistai 15. maaliskuuta 2016

Pienen pöydän pieni muutos.

Meillä on pyörinyt paikkaa hakien tälläinen pikkupöytä.
Aikanaan sillä, ah niin yleisellä tummanruskealla maalattu mutta jo kauniisti kulunut. Tummana oli niin raskas. mutta en silti raaskinut uittaa maalissa, mulla on sellainen kunnioitus vanhaan patinaan.

Olin tilaillut Vintage paintin pikkupurkkeja nipun, ovat kivoja pikkuprojektien varalta ja tuo 100ml purkki on yllättävän riittoisa.


Old Turquose  sävy miellytti kovin silmääni, ja on lähellä sitä orkkista vihreää joka monista meidänkin kalusteista kuoriutuu sieltä vanhojen maalikerrosten alta.


Nappasin isännän vanhan tennissukan ja hieroin ihan vain tipan kauttaaltaan levyn pintaan, tulosta ihmeteltyäni sipaisin päälle vielä toisen ohuen kerroksen.
Mielestäni tämä on aika kiva nyt, tai ainakin löysi vihdoin paikkansa, rimmaa nimittäin kivasti pianoseinäänkin.


Ps. mulla on tapana ottaa arkisia kuvia, en sommittele tyynyjä nätisti tai pyyhi pölyjä.
Meidän huvikumpu on tälläinen...
Näissäkin kuvissa pönöttää koirankarvoja, sormenjälkiä, dvd pinoja, lelulaatikoita ja lattialle pudonneita piirustuksia.
Jotenkin olen ajatellut että arkirealismi saa näkyä ja kuulua, 
en osaa stailata vaan räpsin kuvia sieltä täältä ihan arjen timmellyksessä.

Pitäisikö mun alkaa enemmän stailaamaan kuvia ja somistamaan.
Onko arkiralismi pölyineen lohdullista katseltavaa vaiko haluaako blogia lukeva nähdä suoria verhoja ja puhtaita sohvanpäällysiä, mietin että pitäisikö näihin kuviin panostaa enemmän ja luoda illuusio täydellisestä järjestyksestä ja harmoniasta, mitä te olette mieltä, millainen on hyvä blogi?12 kommenttia:

 1. Ilahdun aina kun näen blogisi päivittyneen. Se on juuri oman makuni mukaista..vanha talo (check!), remppaa (check!), lapsia (check!), elämiä (check!), elämän iloja ja suruja (check!)...en enää kovin monia blogeja seuraa, koska niistä on hävinnyt sellainen aitouden tunne..harmonia löytyy enemminkin korvien välistä, ei mielestäni niinkään täydelliseksi stailatusta sisustuksesta..pidän siitä että tavaroilla on tarinoita kerrottavanaan eikä niitä ole pelkästään valittu jonkun yrityksen kevätkatalogista..pidän siis tyylistäsi ja tavastasi tuottaa sisältöä blogiisi - kiitos siitä!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti inspiroivista sanoistasi! :)
   Aurinkoa kevääseenne! <3

   Poista
 2. ihan hyvä näin - tosin se vessanpönttö sai vastareaktion aikaan ja kurkusta kuului yäk... mutta kun tietää, ettei siellä nyt enää sitä ole, voi rauhassa ihailla totuuden mukaisia kuvia - valoisaa teillä on ja kodikasta -

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin sitä vassanpönttökuvaa itsekin mutta ajattelin että jois mies selvisi jonkun noin kamalan tuhoamisesta niin on se sellainen saavutus että eetteriin vaan :D Itse en mennyt metriä lähemmäs...Mutta joo paljon on onneks matkattu siitä kuvasta ja pinnat onkin raikkaita ja puhtaita onneks :D

   Kiitos tsempistä!

   Poista
 3. En edes huomannut kuvista noita mainitsemiasi arkielämän jälkiä, tekstin luettuani piti ihan katsoa kuvat uudemman kerran läpi :D Tykkään siitä, että kuvissa näkyy elämä, stailattuja kuvia voin katsella lehdistä. Ilahdun aina kun huomaan että olet päivittänyt blogia, pidän tyylistäsi ja kuvia, joista näkyy elämä on mukava katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana, piristävä kommenttisi pelasti aamuni! :)

   Poista
 4. Älä ihmeessä stailaa, koirankarvat on mielenkiintoisempia!! Pidemmän päälle vähän tylsiä sellaiset kliinisen siistit kodit :). Hanna / Kauniin harmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa näin, olisin liian kiireinen stailaamaan, joten mukava kuulla että ihanaiset lukijat kallistuvat arkirealismin puolelle! Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 5. Arki näkyvissä on ihan parasta.Ja täytyy sanoa,etten kyllä ole huomannut mitään karvoja kuvissasi,mutta omassa ympäristössä ne kyllä hyppää heti silmille.Juttujasi on niin kiva lukea.

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä teillä on kaunista ja iloista. Luen myös tarkkaan stailattuja blogeja, mutta en kaipaa tästä sellaista - ja kuten muutkin tossa jo sanoi, en edes ajatellut asiaa ennen kuin toit sen itse esille. Olen uusi lukija ja tykkään valtavasti. Prätkäkautta odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ihana kuulla, kiitos kun kommentoit, jatkan samaa arkista linjaani siis :D Mukavat weekendit! <3

   Poista