tiistai 19. tammikuuta 2016

Ihan pihalla...


Tässä iltana eräänä juoksutin koiraa pihalla pallon perässä ja rupesin ihan katsomaan tölliämme sillä silmällä, että sehän on sangen suloinen heppu.

Savupiipusta tupruttelee savua, näyttää siltä kun se hönkisi uhmakkaasti hyistä viimaa vastaan ja röyhistäisi rintaansa.Oli pakko hakea ihan kamera sisältä.  Päässäni rupesi soimaan Paten "mä elän vieläkin, en suostu kuolemaan"...
Niin monta autiotalovuotta, tuhopolttoyritys, talonvaltaajat, seiniä potkineet teinit ja nyt se seisoo ryhdikkäänä tuprutellen savua ilmaan "silmät" loistaen. suojaten asukkinsa viimalta ja tuiskulta ja narisuttaen hellyttävästi nurkkiaan.
Sisällä juoksee lapset ja kissat ympyrää Daft Punkin tahdissa niin että ikkunat helisee.
Se tosiaan on sitkeä ketkulainen.
Meidän sininen...


 Siitä puheenollen kaikenkerkeävä juniorimme pamautti kuistin lasin rikki.

Onneksi olin saanut pelastaa töistä kranssit  jotka olisi muuten heitetty roskiin.
Niin ja onneksi kuisti on täysin kylmää tilaa joten ikkunoilla ei ole sen puolesta kiire, onpahan puuhaa keväällekin, tulee tuo lasitus ja kittaus jo selkärangasta.


Riippumatto jäi kesästä, se oli jo vanha, loppuunkulunut ja homeinen, mutta koira tykkää pitää sitä hyppyesteenään ja loikkia yli eestaas. (hassu otus) Ystävältä muuttolahjaksi saatu uusi keinutin odottaa paketissaan kevättä.

Tuolla taustalla pilkistää linnunruokintapiste johon liittyen mulla on-ei niin hehkeä tarina.
Lenkillä meinasin pudottaa silmäni kun tuo lehmänkokoinen narttu rupesi pusertamaan naruverkkoon käärittyä pökälettä, selvisi että se on heikkona niihin rasvapötköihin ja huitaissut sitten ihan kaikki roikkuvaiset talipallot ja pötköt.


Prätkäkin toivonee kesäkelejä.
Ja vajan kunnostusta.
Lumi on ah niin armollista, kukaan tuskin osaa aavistaa että katto tuolla lumiharson alla on romahtamispisteessä.
Noooooh onpahan kevätpuhdetta!


Iltateelle, moiks!

6 kommenttia:

  1. Ihania fiiliskuvia. Kyllä teillä on ihana koti. :)

    VastaaPoista
  2. Voi että on kaunista! Meilläkin koira rakastaa talipalloja ja syö ne aina mikäli vaan ehtii ennen lintuja :D

    VastaaPoista
  3. Mukavia kuvia ja ihana koti! Hupsista, ostinhan minäkin talipalloja ennen joulua linnuille, mutta ovat unohtuneet laittaa ulos.. Täytyykin hoitaa homma heti.

    VastaaPoista