torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen...Huomentapäivää, vuoden viimeistä sellaista.
Ihana vapaapäivä, keiteltiin pannukaffet ja hidasteltiin.
Heitin kolme kiloa nyhtöpossua valurautapataan ja uuniin murenemaan.


Odotellaan ihania kavereita pitkän matkan takaa saapuviksi, tiedossa rentoa oloa, mehevää ruokaa ja sekopäistä läppää. Tähän on hyvä päättää tämä vuosi ja hypätä pää edellä uuteen, eiköhän sekin heitä risuja ja ruusuja, toivottavasti sopivissa mittasuhteissa.


Kello on yhdentoista hujakoilla ja kovin on pimiää, mutta lihapadan tuoksu yhdistettynä kynttilöihin ja takkatulen ritinään  tuo just oikeaa fiilistä.
Päätin kuvata miltä tämä aamu täällä näyttää; olkaa hyvät...Satuin ulkoilutuslenkillä kotiuttamaan ojaan heitetyn suuren puulaatikon, aikas krouvi klabilodju.
Jotkut löytää sieniä tai marjoja ojanpenkereiltä, mun silmäni on koulittu vain hylätyille romuille.


Meidän ihana kaveripariskunta jotka on kyllä niiiin samoilla leveleillä; ekohippeilee ja tuunaa vanhaa,  vinkkasivat yhdestä metallikasasta työmatkan varrella johon ihmiset viskaavat kaikennäköistä.
Damn, aika paha vinkki, siellä nimittäin on AINA aarteita, kuparinen hana 30-luvulta, kaivopumppu, emalia, sinkkiä, jne jne...
Ihan vaan yritin olla katsomatta siihen suuntaan, mutta kun tää wanha lihamylly siinä tönötti ja kuplavolkkarin umpio...ähhh.
Mies tosiaan rakensi jonkinsortin elektrolyyttisen ruosteenpoistajan (ahh mikä ihana labra tuolla yläkerran aulassa onkaan!), noh hetken tämä muli siellä ja siis käsittämätöntä mutta kaikki ruoste ja lika jää sangon pohjalle, ja tuo on vielä ympäristöystävällistäkin, ainoa liuotin on tippa soodaa ja sähkö hoitaa loput...
Mun tekee niin pahaa järjetön uuden haaliminen ja vanhan poisdumppaaminen, huoh...
Siinä se myllynen nyt hoitaa mun inkiväärimukuloiden säilyttimen virkaa, aina käden ulottuvilla kun inkivääriteen himo iskee.

Eteisen vanha "ulko-ovi" muutti vaatehuoneen oveksi...


prätkän vanteesta miehen hitsaama kynttiläkruunu sai sähköt ja pääsi rappukäytävää valaisemaan....Uuteen ulko-oveen sekoitin egyptistä ostamastani puhtaasta indigosta maalin (tästä lisää tulossa).

Kaikenlaisia pieniä suuria muutoksia ja edistyksiä täällä taas, pikkuhiljaa...


Kaikkea hyvää alkavaan vuoteen, puss!

6 kommenttia:

  1. Onnellista uutta vuotta teille ♥

    VastaaPoista
  2. Blogisi on todella inspiroiva. Kiitos tästä vuodesta ja kaikkea hyvää tulevaan vuoteen!

    T: Terhi

    VastaaPoista