torstai 5. marraskuuta 2015

Flunssapäivän Diy


Heip!

Täällä ollaan podettu simpuran sinnikästä flunssaa joka meni tytöllä korvatulehdukseksi asti.

Mulla on sellainen ihan pieni ongelma että vaikka ihan koko posse allekirjoittanutta myöden räkii ja kuumeilee, en vaan kertakaikkiaan osaa levätä.
Kun on ollut viikon himassa ja elämänpiiri pyörii nessupaketin ja höyryhengityksen välimaastoa, mulla tulee jopa maaniset fibat, pakko kehitellä puhdehommia.
Kuumeisenakin voi lajitella valokuvia, tehdä kirjanpitoa, istua ja maalata.
Eilen aurinko nousi kauniina ja ilma oli ihanan kuulas, huoh, sapetti...


Ja se idea pingahti ihan yhtäkkiä jostain flunssan kohmettamista aivosopukoista.
Meille eksyi kerran metsänkylän navetasta tälläiset sängynpäätyvanhukset, pelkät päädyt...
Toisesta tein joskus nukketeatterin, se löytyy täältä ja toisen piti toimittaa portin virkaa yläkerran rappusissa.
Noh ekan kerran kun heräsin siihen että pienet askeleet töpöttää aulaan, nostaa portin hahloistaan, kipittää vessaan, takas ylös ja nostaa portin taas paikalleen. Kävi selväksi että junioria ei paljon portit pitele, ja että vessakäynti sujunee yksinkin yöllä.
Niin notta asiaan, lapset on kinunnu liitutaulua, kavereilla on keittiössä suuri liitutauluseinä ja se on aina ihan hitti. Keksin että tästähän sen saan ja kun kerran tarveaineet oli kaikki valmiina, käärin hihat, työnsin tupot nenään (jatkuva niistäminen, äh, mikä työjarru), ja ruvettiin hommiin me nuhanenät.

Jep jalkalistat puutuu, huoh, iskeepä silmään...
Tarkoitus olisi löytää oikein vanhaa ja leveää listaa peittämään noita johtoja, luotan siihen että kun ei pidä hoppua niin ne tökkää vielä silmään jostain kierrätyskeskuksesta.
Joten kaikki aikanaan.


Karmeihin sekoitin sitä samaista Sloanin kalkkimaalia; valkoista, tippa mustaa.
Liitutaulumaalin ostin joskus talokauppojen aikaan rautakaupan poistolaarista.Kissat ja lapset innostuivat kovasti, lapset piirsivät ja kissat sohuivat liitua tassuillaan taulusta :D


 Olisin halunnut sahata jalat pois, tehdä vanhasta kuluneesta listasta pienen tason liiduille ja ripustaa tämän seinään vanhalla ruostuneella kettingillä, mutta koska olin luvannut tämän lasten käyttöön, omilla jaloillaan seisten seinää vasten se on optimikorkeudella.
Ehkäpä joskus teen heille uuden ja saan tämän seinälle, tuomaan samaa fiilistä kun hämyisissä kahviloissa, vaihtuvine teksteineen.


2 kommenttia:

  1. Hieno tuli! Paranemisia sinne! Nää syysflunssat on pirhanan sitkeitä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    On kyllä niin sitkeää, kolme viikkoa jo oltu puolikuntoisia vaikkei yleensä sairastella juurikaan....

    VastaaPoista