torstai 22. lokakuuta 2015

Rosoinen työnurkka....

Nyt kun saimme makkarin valmistuttua sängyn pois yhdistetystä työ/vierashuoneesta, pääsin järkkäilemään.
Tein yhdelle seinälle tietokonenurkan, sen kaapin viereen jonka vuoksi mies joutui tekemään seinään reiän. Hakkasin muurista laastia, tarkoitus oli toki kuoria koko seinä tiilelle, mutta yhden projektin kerralla loppuunsaattaminen olisi kirosana adhd-persoonalle joten sinkoilen mieluummin nurkasta nurkaan vaikka edellinen setti jäisikin kesken.
Nooh hormien slammauksen vuoksi piipunkylkiä joudutaan aukomaan, joten joudumme ne siistimään myöhemmin kuitenkin, olkoot hetken noin.
Ruuvasin yhden noista mustista lampuista (jotka ajattelin yövaloiksi yläkertaan, joita innostuin yön pimeinä tunteina tilaamaan 4 kpl sikapäiviltä. Kun olivat -68% alessa, mutta jotka eivät sitten istukaan laisinkaan yövaloiksi).


Lattian alta löytyneet sanomalehdet kehystettyinä seinään ja valmish, melko rosoinen ja jopa maskuliininen, mutta toimiva.
Nuo 50-luvun alpuperäisverhoilulla olevat tuolit ovat sympaattiset mutta eivät vain sovi tänne, ne muuttavat ystäväni kotiin.
Tuo 70-luvun massiivinen rahkamatto on myös liikkis, mutta ei ihan oikea silti tähän tilaan väreiltään, nooh ajan kanssa yleensä asiat löytyilevät kunhan pitää simmut auki.
Täytyy myöntää että lenkkipolun varrella yhden talon nurkalla on lojunut jo pitkään vanha työtuoli joka sopisi tuohon kun nyrkki silmään...
Kerään rohkeutta kolkuttaa oveen ja ottaa selvää jakkaran mahdollisesta myymisestä.

10 kommenttia:

 1. Kaunista ja ihanasti ei siloiteltua. Ihastuin varsinkin makkkarin tunnelmaan, rohkeaa ja lämpöistä, kutsuvaa.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän magee!! Just parasta tuo rouheus ja snadi miehekkyys, nam!

  VastaaPoista
 3. Ooh, hienoa! Rohkeasti vaan kysymään tuolista. Löysin itse autiotalon nurkalta vanhan rautasängyn ja etsin silloin talon omistajan, jolle soitin ja sovimme kaupat söngystä. Laitoin rahat kuistille kiven alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, tämä rohkaisi kummasti, taidankin huomenna lenkkeillä kyselemään ;)

   Poista
 4. mistä on tuo lamppu, ihana!!?

  VastaaPoista