keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Huhh...
 Tänään oli jännä päivä, Lyylin leikkauspäivä.
Mulla ei oikein uni tullut, pelkäsin kaikenlaisia kauhuskenaarioita.
Yleensä meidän eläimet on ollut niin terveitä...

Kasvannainen näytti kuitenkin niin suurelta että pelkäsin kaikenlaista.

Lääkärissä mun reipas jätti heilutti häntää vielä nukutuspiikkiäkin laitettaessa, Operaatio kesti useamman tunnin ja palatessani tälläinen kaveri odotti lämpöpeittojen alla heräilemässä...


...säälittävä näky, munasarjoja ja kohtua köyhempi tytteli, huoh vähällä päästiin loppupeleissä ja onneksi kyseessä ei ollutkaan kasvain. Lisäksi löysin todella osaavan, ammattitaitoisen ja huokean eläinklinikan.
Kaveri ei meinannut herätä nukutuksesta millään, lopulta lääkäri tuli huoneeseen, vihelsi korkealta ja sanoi herätäänpäs nyt jo!.
Kaveri nosti päänsä ja vispasi häntää niin että lämpöpeitot lenteli.
Lääkäri nauroi että kuinka kukaan voi jatkaa siitä mihin jäi nukahtaessaan, nauroi että eipä näin elämäniloisia potilaita olekaan että häntä vispaa kivuista ja lääkkeistä huolimatta.
On se niin ihana.


Onneks frendit oli heti lohduttamassa kotona.
On nukkunut koko päivän taljoihin ja peittoon käärittynä.Vinkkinä muuten että tälläinen "uimarengas"-mallinen kauluri on niiiiiin paljon mukavampi siihen kovaan töttöröön verraten.
Vaikka ilme kertookin muuta; "kyllä minä mieleni niin pahoitin...!" :D


18 kommenttia:

 1. Ihana juttu, että leikkaus sujui hyvin, minulla on monta kertaa koirat olleet kaikenlaisissa operaatioissa ja aina jännittää miten menee ja miten heräävät.

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3
  On nuo karvakamut vaan niin osa poppoota että kyllä ne kummasti perhosia vatsaan vääntävät moiset operaatiot...

  VastaaPoista
 3. ihanaa kun oli heti karvakamut hoitamassa:). paranemisia sinne hännänheiluttajalle!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, ettei ollutkaan kasvain :) Onhan näitä rotuja, millä häntä nukahtaa ja herää ensimmäisenä :D Meidän vanhempi koira on muuten sellainen, että nukutuksen jälkeen juokseminen alkaa sujua ennen kävelemistä. Vissiin sen verran luontaisempi tapa liikkua, että palaa sen liikeradat ja tasapaino nopeammin mieleen ;)

  Mielensäpahoittajan ilme kertoo kyllä kaiken olennaisen :D

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kyllä, helpotti kun kaveri on taas kunnossa...

   Poista
 6. Huhhhh hyvä että L on kotona nyt ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 7. Voi miten hyvä uutinen! Tuo ihana jättiläinen ja sen karvakaverit ovat talon ohella syy siihen, miksi jäin koukkuun tähän blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, on ne kyllä hauskoja tyyppejä ja on oltu niin onnellisia kuinka meille onkin sattunut näin hauskat tyypit muuttamaan, ovat niin persoonia jokainen karvainen ystävämme.

   Poista
 8. Paranemisia potilaalle! Häntä se on meidänkin sessuilla se mikä on ekana hereillä. Ollaankin naurettu että se nukutusaine häviää hännästä niin nopsaan kun on niin tiukasti liikkeessä ennen ja jälkeen toimenpiteen. Mutta oli vaiva pieni tai suuri, niin kyllä noista on vaan aina niin huolissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hassut otukset :D
   Näinpä...onneks päästiin suht vähällä, vaikka onhan tuo lääkkeistä sekaisin ja puoli mahaa auki, mutta näyttää toipuvan hyvin, toivotaan että jatkossa pysyvät yhtä terveinä kun ennen tätä episodia...
   Rapsut sinne :)

   Poista
 9. Tsempit ihanalle Lyylille! Mahtava homma ettei kyse ollutkaan kasvaimesta.

  VastaaPoista
 10. Tsempit ihanalle Lyylille! Mahtava homma ettei kyse ollutkaan kasvaimesta.

  VastaaPoista
 11. Tsempit ihanalle Lyylille! Mahtava homma ettei kyse ollutkaan kasvaimesta.

  VastaaPoista