keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Teräsmiehen rouva...
Heip!

Tämäkin emäntä on lauantaina helsingissä sisustusbloggaajien kirpparilla.
Mukaan tarttuu tavaraa joka solahtaisi kotiimme helposti jos tilaa vain olisi, eli mun tyylisiä mutta harmillisen tarpeeettomia tavaroita.
Pinnatuoleja...ym.

Mutta mietin notta mitäpä DIY-tavaraa tuon kun kanssasiskoilla on mitä hienoimpia juttuja ja mitäpä sitä teräsmiehen rouva muuta kun pläkkipeltiä....


Me usein piirtelemme paperille erinäisiä asioita ja tilaan läheiseltä metallifirmalta materiaalia, joita mieheni suuret kourat sitten taivuttelevat. Kynttilänjalkoja, roikuttimia, kynttelikköjä, listoja, koruja...

Viimeaikoina tapetilla on kuitenkin ollut tälläiset jutut;
Vessaan emme halunneet kaakelia mutta paneeli oli jollain suojattava, noh kauniisti vanhentuvalla sinkkipellillä tietysti.


Pönttiksen eduspellit puuttuivat, vaan nekin taipuivat mieheni taitavissa kourissa..Samoin högforsin eduspelti.


 Näitä ihanuuksia kaiken vanhan lisäksi siis mukanani lauantaina.
Ovat käsintehtyjä, kaikissa on koristepokkaukset ja ovat sitä vahvempaa (kestävämpää ja jämäkämpää) millistä peltiä sen normaalin 0,6 mm pellin sijaan.


Olisikohan monikin näistä kiinnostunut?
Olisi kiva tietää vähän minkälainen pläjä laitetaan mukaan....

2 kommenttia:

  1. Onko isäntä tehnyt pellit kokonaan ihan itse? Voisikohan siltä tilata joskus tänne Suinulaan sopivat. ;)

    VastaaPoista
  2. heippa!
    Kyllä, hän on taitellut piipunhatut, hellaneduspellit, hyllynkannattimet, tauluteeveen seinäpidikkeet, taustapellit, kynttilälyhtyjenkannattimet. Oikeastaan kaikki metallinen mitä blogissa vilahtelee on melkeinpä hänen käsialaansa. Eiköhän onnistu, laitat vain tilausta ;)

    VastaaPoista