maanantai 13. heinäkuuta 2015

Hallittu kaaos...Täällä sitä elellään ja olellaan.
Tänään käytiin elokuvissa ja sanoin pojalleni että lähdetäänpäs kotiin, mihin hän tuumasi; "ei se oo koti, se on raksa ja me asutaan siellä!"
Niin tai näin niin me tykätään asua täällä, olkoonkin keskeneräistä enemmän kuin valmista... nykyään sitä osaa arvostaa arjen pieniä suuria iloja kuten pesukonetta, astianpesukonetta, vesiklosettia, niitä kattovaloja joihin tulee sähköt jne...
Täällä on jotenkin keskeneräisydestä huolimatta hyvä meininki, ihanasti valoa ja se oma kädenjälki näkyy. Plus että yläkerrastakin on jo lastenhuoneet maalissaan ja käytössä, niistä sitten ihan oma postauksensa...


Täällä kaikki tapahtuu keittiössä. Mun pitkäaikainen haaveeni toteutui; suuri keittiö lukunurkalla jossa levähtää kahvikupposen ja lehden kera.  Lyylikäinen täytti 6kk :)
Oltiin myös kaikkien aikojen kauneimmissa häissä, kesän kauneimpana ja lämpimimpänä lauantaipäivänä.
Puitteet oli hienot ja hääpari säteili.
Onnea!

 Muuten arki on pyörinyt kesäpuuhissa ja nikkaroidessa, syksy sieltä keikkuvi ja paljon on vielä tehtävää ennen ensilunta.
Hassua ajatella jo syksyä vaikka mansikat on poimimatta, prätkäilyt jääneet lyhyiksi reissuiksi kaatosateessa...
Huoh...
Mieheni on tehnyt hienoa jälkeä ja nikkaroinut monta mahdottomalta tuntuvaa paikkaa täällä, koko projekti ei olisi onnistunut ilman hänen suurta työpanostaan, josta en pahemmin ole kiitellyt...
Pitänyt toista ja toisen työtä liian itsestäänselvänä.
Kiitos rakas.

Niin ja tässä sulle todiste siitä että ei sitä nyt ihan olla käsiä kakkaan isketty, katoppas vaan.
Älkää enää miettikö mitä sieltä sateenkaaren päästä löytyy, (huom tuplasateenkaaren!) ei siellä ole kultaa, siellä on jotain parempaa; meidän huvikumpu!


Niin ja huvikumpuun saapui myös 2000 kiloa arpajaisissa voittamaani pihakiveystä.
Siinäpä arpavoitto mun mieleeni!


Pakkohan tästä kököstä kesästä jotain hyvää on löytää; nimittäin mun kasvimaani on voimissaan, taitaa olla eka kesä kun mitään ei kuole kuivuuteen unohtelevan kastelijan toimesta, eipä ole paljon kastella tarvinut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti