maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kahdet bileet viikon sisään ja raksaharppauksia...


Vihdoin kerkeän laittaa pari kuvaa.
Viimeviikko oli sanallasanoen minuuttiaikataululla mitoitettu :D
Tytöllä oli eskarin päättäjäiset näin ihanissa ulkoilufiiliksissä ja hän sai todistuksen ja keltaisen ruusun. Mun tulee iso ikävä ihania opeja!
Mun pieni tyttöni...Olin luvannut että hän saa pitää eskariryhmälleen omat juhlat, tupaantuliaiset ja pienet bileet ihanasti kuluneen vuoden kunniaksi metsäesikoulussa.


Siskon ja miehen kanssa vielä edellisiltana yli puolen yön maalattiin ja kuurattiin raksaa sellaiseen kuntoon että 15 eskari-ikäistä voi tulla juhlimaan. Tapetit saatiin seiniin ja työkalut vintille piiloon...
Onneksi niin pienet ei kiinnittäneet huomiota repsottaviin listoihin tai johtoihin, vaan meillä oli todella hauskaa leikkien ja herkutellen.


 Tavaroita on kulkeutunut uuteen kotiin jo pakettiautollinen ja viihdytään kodissamme vaikka kaikki onkin kesken eikä virallisesti ollakaan muutettu vielä.
Lasten bileiden lisäksi meillä juhlistettiin uudella kodilla viikon sisään myös serkkuni ylläri baby showerit. Mentiin ihan pokkana "esittelemään raksaa" pahaa aavistamattomalle mamalle kun vastassa olikin koristeet ja tupa täynnä ihania naisia, hän kyllä yllättyi täysin.
Meillä oli mukava ilta (äsh, sorruin palaan juustokakkua kera suklaan ja mansikoiden, vaikka oon ollut koko vuoden ilman herkkuja. Kyllä, se turvotti, oksetti ja teki vetämättömän olon ja maistui makealta, ja ah niin hyvältä. Ups!)
Käyn huomenna näpsimässä kuvia talolta kunnolla, meillä on tapetit jo seinissä ja maalia pinnoilla, sähkötkin hyvällä alulla.
Tässä taustalla näkyy William morris tyyliin- tapetti philgren & ritolan mallistosta, myös vierashuoneeseen miehen valitsema tapetti näyttää paikallaan paremmalta kun olisin ikinä osannut kuvitellakaan.
Tuumattiin eilen että tää näyttää jo ihan KODILTA!
Wc:n hyllyratkaisukin onnistui kivasti...niistä ens kerralla, nyt vielä pari kuvaa vauvakutsuilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti