torstai 16. huhtikuuta 2015

Päivän parhaat Huomenta!
Uih, kuinka harmaa ja sateinen aamu...

Meillä on yritetty pitää yllä sellaista tapaa että illalla ennen nukkumaan menoa keksittäisiin jokainen kolme kivaa juttua mitä päivän aikana kullekkin on tapahtunut.

Tänä aamuna keksin jo kaksi, harmaasta säästä huolimatta; 1) hyvä kahvi, ahhh, päivä ei todellakaan käynnisty muuten. Ja viikon oivallus on ollut löytää nämä suklaan, vaniljan ja toffeen makuiset kahvit, mun vuoden herkkulakkoni sai heti lisäboostia, kun keittää vaniljkakahvin, se itsessään on niiiin herkku että pullahammasta ei kolota yhtään!
Toinen kiva juttu oli tämä; mulla on sydämessä tietty kolo auton tööteille ja pyörän kellloille, pidän siitä että voin tehdä itseni tiettäväksi liikenteessä.
(Mieheni mukaan sopisin italian liikenteeseen paljon paremmin kun härmään).
Hän oli asentanut mulle SUUREN metallisen kellon joka rimmaa täydellisesti kirkkaan punaisiin kumisaappaisiini! <3 Nooh keksin just sen kolmannenkin kivan jutun; hypätään kohta junaan joka vie Toijalan tapettitehtaalle, kaikkien ihanien perinteisten paperitapettien ja P&Ritoloiden aarreaittaan!
Siitä sateenkaariväreille lattiamaaleja hakemaan ja ehkäpä Ikeaan vielä kotimatkalla!


 Olohuoneen pönttöuunia olen rapsutellut ja lieskat ovat kohta poissa, tilalle helmen harmaata väriä.


Liikuttavaa, tälläinen piirustus odotti pöydällä.
Tyttölapseni haaveilee pitkästä kuumasta prätkäkesästä...


 Uusin kaksipyöräinen meidän taloudessa onkin tämä suloinen postipyörä suoraan vuodelta -83 (mukana tulleessa takuutodistuksessa luki 12.8.1983, ei taida olla takuu voimassa ;) mutta mitäpä siitä, nää on ihan ikuisia härveleitä enivei!).
Isäntä vei takaritsillä kompuran ja etutelineellä työkalupakin just raksalle, monitoimifillari siis!


Mun vaava, karvan päälle 3kk oli eilen eläinlääkärissä.
Täti pyöritteli, kurtisti kulmiaan ja tuumasi "ei tämä ainakaan alle 70 kiloiseksi jää!"
Vaaka näytti 21,6 kiloa neidille, rokotusta ei edes huomattu, kun sai herkkuja, rapsuja, huomioo ja kaikki oli niiiin fantsua ettäh!
Yksi kuva tähän myös viimeviikonloppuisista naisten illasta...
Mulla oli kamera mukana mutta kuka nyt olis kuvata kerennyt kun puhuttiin niin että siiderit ja tacot meinasi mennä väärään kurkkuun ja ääntä oli kun italialaisella torilla markkinapäivänä.
Ps. mun olematon itsekuri on kehittynyt huimasti, en ole tänä vuonna syönyt ainuttakaan karkkia, pullaa tai jäätelöä. Yli 70 prossasta suklaata sallin itselleni, mutta muuten kuuri on pitänyt, en sortunut edes tähän J:n loihtimaan huikeaan mousseannokseen!Oltiin varattu liput sea lifeen ja edellisviikonloppuna lapset tulivat kuumeseen kun piti lähteä, nyt sitten isäntä, mutta lähdin lasten kanssa hesaan sitten ihan kolmistaan käyttämään liput.
Meillä oli kiva reissu, sea life on meidän lasten suosikkipaikka vuodesta toiseen ja aina siellä on yhtä mielenkiintoista.

Mun lempikala on tämä, aina mua naurattaa yhtä paljon kun mietin että tää kaveri kiteyttää mun aamufiilikset, näytän herättyäni varmaan ihan just tältä. (en ole ikinä ollut aamu-ihminen ja mulle on aivan turha puhua ensimmäiseen puoleen tuntiin, jos uskaltaa niin voi varovasti kepillä työntää eteen kuuman kaffemukin, se voi nopeuttaa aamuista karhusta-ihmiseksi prosessia.)
He rrrrakastavat teemoja, ja musta on niin liikuttavaa kun niillä on vielä pokkaa painaa naamiais-asuissa kaupungilla. Ensi vuonna koulun alettua kaikki höpsöt jutut alkavat varmaan karsiutua ja kaikki on "niiiiiin noloa!"
Nyt hän kuitenkin halusi sea lifesta haipuvun ja on kulkenut se päällä kauppareissut, veli on hurja merirosvo.
Hurjinkin merirosvo saattaa kuitenkin väsähtää.
Isosisko tuumasi että tuolle ei taida olla hintaa.
Ei ole, nämä kaksi pikku-ihmistä ovat korvaamattomia....

Mitkä olivat teidän 3 hyvää asiaanne tänään?
Kivaa sadepäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti