keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Tänään

Mulla on ollut taas luovaa taukoa blogin kanssa, naapurin kissa jo jokin aika sitten livahti sisään ja nappasi kamerani hyllyltä alas, objektiivihan siinä meni.
Isäntä eilen avasi tuon objektiivitötterön, poisti lohjenneen osan...nyt ei toimi kun manuaalisesti, mutta toimii kuitenkin! Nyt on emännällä taas kamera, siitä riemastuneena olen tänään räpsinyt kuvia urakalla.
Tarkimmat ehkä huomasivat että edellisen postauksen hauvavauvan nimi ei olekaan enää Hertta vaan Lyyli. Ei olisi pitänyt etukäteen keksiä nimeä ennenkuin tutustuu kaveriin, isäntä Tuumasi että hän ei näytä Hertalta, samoin vieraat.
Kävi Samoin kun lasten kanssa, kun he syntyivät, me ihmeteltiin jokunen päivä ja  nimet loksahtelivat kuin itsestään...
Tämä kaveri on valloittava sekoitus suloisuutta ja erittäin vahvaa tahtoa.
Tyylilyyli takkeineen ja nuttuineen.
Isomuorini oli todellinen vanhanajan tahtonainen vuorenkokoisella itseluottamuksella ja tahdolla jolla mentiin vaikka läpi harmaan kiven.
Olkoon tämä meidän valloittava tahtohauva siis Lyyli... Vaikka ei se kyllä paljon stressaa mistään, raksalla kuviosaha laulaa ja basso jumputtaa ja Lyylinen vaan nukkuu selluvillasäkeistä rakennetulla pedillään.
Ttykkää olla mukana menossa ja istua nököttää ihmetellen maailman menoa...


Olin muuten lievästi ihmeissäni kun punnittiin kaveri, puolessatoista viikossa oli tullut elopainoa 4 Kiloa lisää!!! Kasvattaja tuumasi että melkoinen titaani :D
Taitaapi tulla Bullmastiffin rotevuus ja tanskandoggin korkeus?!


Löysin pikku-ukkelille ehkä liikkiksimmän termoksen evör!


Mulla on sellainen hassu tapa kollata aina hevi-osastolta tuollaisia puulaatikoita johon sullon ostokseni. Ne on niin esteettisiä ja ekompia kun muovisäkit, pöhisevät lämpöarvoksi lämmittäen mun aamukaffeni puuhellalla...Tältä meillä tänään näyttää...
Tytöllä on kavereita leikkimässä, isäntä tuli töistä ja lämmitti kaffet, kohta lähden sisustuskaupan loppuunmyyntiin ystävän kanssa ja T lähtee raksalle rakentamaan vessan väliseinää.
Sitten jäljellä onkin lähinnä massiivinen hiomis-ja maalaamis urakka.
Mikä ihana kevät!

 Ihanaa maaliskuun alkua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti