tiistai 17. helmikuuta 2015

Mielihuvitusta...myydään


Tää on nyt taas näitä sarjassamme epäloogiset löydöt.
Lähdin oikeen kaupunkiin second-hand liikkeeseen ja tuota... löysin nämä.

Männäviikolla myin meidän emmaljungat ja kehaisin niiden olleen viimeiset vankkurit mun vaunufiksaatiossani evö.

Nää vaan on niin, noh  katsokaa nyt itse...
Pällistelin, naputtelin sormia, ruuvasin kierukkaa kierroksen tiukemmalle ja yritin keksiä jotain järkeenkäypää selitystä sille että tulen kotiin lastenvaunujen kanssa.

Soitan isännälle; "mitä jos mä ostan lastenvaunut?"
Seuraa pitkä hiljaisuus ja; "mitä ihmettä me lastenvaunuilla"

Selitän mustan valkoiseksi sillä että nää on ihan helmet ja useampi ystävä ja läheinen kasvattelee masuaan, josko lahjaksi, kun ei tälläsia vaan oo...

Noh nää oli too way liian retrot heidän kärryikseen, plus että tuleva isä on itse matkannut vastaavissa kieseissä. Ajattelin että no mä naksautan tästä kopan meidän tulevalle koiranpennulle, onko hiukan räyhä peti hauvavauvalla!

Aikani mietitytyäni kuitenkin totesin näiden olevan liian helmet pennun hampaiden järsittäväksi.
Joooten asiaan; MYYDÄÄN valtavan hienossa kunnossa olevat Brion vaunut, luullakseni 70-80-luvulta.
Hämmästyin näitä autoon kootessani kuinka tuo kopan irrotusmekanismi oli jopa parempi kun omissa 2000-luvun brioissani. Klipsut sivulta auki ja koppa on rungosta erillään, kaikki kangasosat ovat ehjiä, siistejä ja hyviä, pesin patjan ja totesin senkin olevan kun pakasta vedetty.
Hävettää myöntää mutta tytön brion kärryt oli myydessä huonommassa kunnossa kun nämä, kopan peitekin on siisti ja virheetön...


Juuri tälläiset olisin aikanaan halunnut meidän lapsille päiväunivaunuiksi ja sellaisiksi "sisäkärryiksi" joihin voin babyn laskea kun teen ruokaa tai siivoan, vetää perässäni ympäri kämppää jotta pieni on kokoajan lähellä.
Mutta tietenkään sillon en näitä löytänyt, tai usein olivat niin heikossa kunnossa että olisi täytynyt ainakin teettää uudet kangasosat. Nää ovat ihan loistokunnossa, mutta eivät riitä syyksi perheenlisäykselle ;)
MYYDÄÄN Brion vaunut hp. 120e
Yht. otot   piparminttutee@gmail.com

1 kommentti:

  1. Ihanat nuo sinun vaunut <3
    Mullakin joku 80-luvun lopun tai 90-luvun alun Brion nukenvaunut, omat siis. Mintunvihreät väriltään, ainoastaan jarru hieman heikko ja alakori puuttuupi. :) Omat tytöt tykkää <3

    VastaaPoista