lauantai 20. joulukuuta 2014
 Itseoppinut
ikkunankorjaaja täällä moi!
(youtubesta, metsänkylän navetan sivuilta ja Panu Kailan teksteistä, mutta hei priimaa pukkaa :D)

On meinaan tullut tuhrattua ikkunoiden kanssa viime viikko.
Mutta kohta ollaan puolessavälissä, jei!
Jos yksikään äidin kullannuppu enää ikinä kivenmurikan heittää ikkunasta sisään niin aivan varmasti saa skraban ja sudin käteensä ja pääsee kunnsotustöihin, on hiukan hitaampaa hommaa tuo korjaaminen kun rikkominen.Kotiluola näyttää tältä.
Pari vierasta on vaatteensa meillä tuhrannut, eikä ihme, tää on kun rakennusmaailma-temppurata koko asumus.
Tänään lounastettiin ystävien kanssa, pokaa ei voi keittiön pöydällä siirtää kun on vielä pellavaöljymaali märkä, mutta hyvin tonne lomaan mahtuu kattilat ja lautaset kun vähän käyttää mielikuvitusta.
:D


Aamulla vaatekaapille hyppiessä saa kätevän jalkatreenin...


Tänään pidettiin remppa-vapaa päivä.
Keskityttiin aamusta tärkeämpiin juttuihin ja sitten saatiin ihanat ystävät tänne.
Tehtiin pieni kirppiskierros porukalla ja tultiin vääntämään kasvis-tofuwokki ja syötiin pitkän kaavan mukaan wokit, mutakakut sun muut ja juteltiin.
Kiitos ihanat kun kävitte meitä piristämässä!
Ainiin ja löysin tollaisen vanhan kupin ja tassin aamukaffemukiksi (1,50)
eikös ookkin ihana!
Mukaan tarttui viikolla kirpparilta myös mahtavat retroverhot tytön tulevaan huoneeseen, mutta ne annan sit yllärinä, täytyis muistaa ostaa lahjapaperia...Ilahduttavaa on ystävien tuomat ruusut ja talo-onnittelu-tsemppiskortit, KIITOS!
Kyllä vaan vanhanajan postikortit on ihania ja tulee tosi spesiaali olo kun saa oikeaa-ei sähköistäkin postia.


Lopuksi vielä eläimellistä menoa; meidän Sisusta tulee ehkä isukki, jei!
Meidän piti ottaa suositukseksi sellaisia pönötyskuvia, mutta niistä tuli lähinnä mangusti-kuvia.
Jos ei näillä nappisilmillä astutuskeikkaa pukkaa ni jo on kumma?!


Ja meidän narttu se vasta reppana onkin, katsokaa nyt, häntä paketissa ja säälipisteet-ilme.
Lapset meni viikonloppuna mummulaan yökylään ja lähdettiin lauantaina sitten koko porukka mummulan suuntaan. Noh kaffeteltiin ja huhuilin Aadan ulkoa sisään vielä moikkaamaan ennen lähtöä...se painoi sisään häntää villisti heiluttaen omaan iloiseen tapaansa.
Perinteiseen tapaan ei menny ihan niinkun strömsössä, kaverihan oli repässy häntäänsä kamalan pitkän haavan viuhtoessaan. (koko hännänpää oli auki, kait huitassut sen johonkin terävään) Tiedättekö, hännästä lähtee jostain syystä verta aivan järkyttävästi, siis järkyttävästi!.
Neiti säntäsi sisään ja hetkessä oli kämppä kun teurastamo.
Eteisessä oli takit veressä, kengät veressä, tapetit, jopa katto!
Oltiin puoli yksitoista illalla kotona, ennenkun olin saanut mummolan kuurattua roiskeista.
Meidän auton takakontti...arvatkaapa miltä se näyttää!
kaveri kun heilutti häntää ohiajaville autoille, koirille ja polkupyörille.
Että olishan sekin reissu nyt mennyt ihan liian mutkattomasti ellei kuvioissa olis ollut pieni show, huoh. Joku lohdutti että sellasta sattuu, mutta miksi sellasta täytyy sattua aina meille, olis reilua jos nää sähläysgeenit olis jakautunu vähän jollekin muullekin posselle.


Lapset vietti mummulassa leipoen, hiihtäen ja kaikkea hauskaa keksien useamman päivän ja saatiin remppailla kaksin. Homma edistyy hyvin, lattioita on purettu, vanhat keittiöt, kaapistot ym pois ja vaikka mitä. Mä myöskin huomasin että kun yleensä kauppareissut hoituu suht pikaisesti pienten arjen sankareideni kanssa ja nyt pääsin yksin remppakamppeita hakemaan niin ei ihan menny putkeen.
Ajattelin aamulattet nautiskella ja sitten suunnata hakemaan ihan vaan pistosahanteriä, hiomapaperia ja jätesäkkejä. Noh vahingossa tilasin amarettocapuccinon, siis kahvia saa myös alkoholillisena, mä kun luulin että ne on vaan jotain esanssia (maalainen!) huitaisin sen huiviin ihmettelin tymäkkää makua. Noh harhauduin sen siivittämänä vaate-aleen, ostin nahkanilkkurit, nahkahousut ja nahkahameen, siis mitä ihmettä?!?! (ne oli -50%)
Taisin myös haksahtaa ostamaan tytölle lahjaks pinkit crocsin kumpparit, kassillisen leluja ja vaatteita. No okei niille vaatteille oli tarvetta ja niitä leluja lapset oli toivonu lahjaks kun ale alkaa ja kaikki oli -50-70% mutta silti, lähti vähän lapasesta.
Muksut on pari päivää pois ni ikävän, yksin kaupoille pääsemisen ja amarettocapuccinon yhdistelmä osoittautui ihan kamalan vaaralliseksi!
Tänään kun ravasin täyden cittarin läpi kitarisat punasena huutavan uhmaikäisen kanssa "MÄ HALUUUUUUUN LELUN!"-huudon siivittämänä niin ei kuulkas tullu yhtään heräteostosta.
Eläköön turvallinen arki!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti