lauantai 15. marraskuuta 2014

Lauantain kootut....


Tämä lauantai alkoi samalla lailla kun muutkin lauantait; jazzin tahtiin.
Isäntä heräilee aina ennen kukonlaulua lauantaisinkin, käy punttiksella ja on kotona jo seitsemän maissa. Näpsäyttää rammareihin letkeää jazzia ja keittää kahvit valmiiksi, pikkuiset katsovat hetken piirrettyjä yökkäreissään ja sitten syödään yhdessä.
Mitkä ihanat rutiinit (tykkään rutiineista).


Aamuisin on kyllä ehdottomasti saatava kahvia, mitä vahvempaa, sen parempi-ja mustana tietysti.
Mutta iltaisin juon teetä ja teen omia juttujani muiden jo nukahdettua.
Mark & Spencerin teet ovat muuten tosi hyviä!Päivän ehdoton kohokohta oli tytön odottamat ystävän kemut Lego-friends-teemalla....) 
Oli kuulemma olleet aivan loistavat kekkerit!
Oltiin saatu pikkuserkkuni perheeltä yksi setti friendsejä, nyt oli käytävä ostamassa sarjaan täydennystä, tuntuu olevan se juttu just nyt nuo tyttölegot.
Mutta mikäs siinä, legot on aikas kehittäviä kaikinpuolin...(kunhan vaan pysyvät imurin säiliön ulkopuolella).

 Iskä löysi setin jossa oli sivuvaunumotskari, se kääriytyi tytölle ylläriksi pakettiin ja oli mieluinen.

Oon huomannut kätevimmäksi antaa tytölle tuollaisen vanhan piironginlaatikon jossa pienet ukkelit ja osaset pysyvät siististi tallessa ja leikittävinä. Tyttö kantelee laatikkoa mukanaan, leikkii aamupalalla keittiössä ja vie kerrossänkyynsä kun haluaa olla rauhassa pikkuveljen liian vilkkailta liikkeiltä...

Piipahdettiin tänään Biltemassa ja olin aikas innoissani kun mies löysi hyllystä kauan hakemani METALLISEN rikkalapio-harjasetin!
Olen näitä markkinoilla joskus nähnyt kohtalaisen suolaiseen hintaan, mutta tämä setti ei paljon köyhdyttänyt ja on katseenkestävämpi kun vanha muovinen härpäke joka natisi jo liitoksistaan.
Modifoin tohon vaan  myöhemmin puuvarren ja avot!


Tämä pimeys ja koleus menee luihin ja ytimiin...
Kotikin on kuin käpertynyt talveen, polttelen kynttilöitä ja yritän selviytyä kurkkukivusta maanantaiksi jotta pääsen koulun penkille viikoksi kuljettajien eu-direktiivikursseille, aikas jännää...siitä onkin aikaa kun olen ollut koulun penkillä.

Lisäksi yhden mahanpohjaa kutittavan projektin tulevaisuus selviää ensi viikolla, projekti jonka eteen olen "taistellut kynsin, hampain".
Tiedättekö, suomessa hylätyn vanhan talon pelastamisesta on joissain tapauksissa tehty niin haastavaa  pykälä-ja direktiiviviidakkoa, etten yhtään ihmettele miksi täällä on niin monia hylättyjä,  surkeita taloja jotka olisivat hoidettuina ja rakastettuina antaneet kodin vielä useammalle sukupolvelle.
Surullista.
Ajan hittejä ovat ennemmin uretaani, lasivilla ja haltex kun vanhan, kauniin, hengittävän ja perinteisen korjaaminen... Juniorikin sai tänään oman Lenni-kopionsa.
Kysyttiin että mikäs on sinun lintusi nimi; "tää on PappaPöllö, tää on viisas....ja tää muuttaa aina etelään talveks kun täällä on niin kylmä"

-Aika viisasta, myönnetään. Minäkin voisin olla auringon alla yli talven.Hyvää yötä ja leppoisaa viikonlopun jatkoa <3

2 kommenttia:

  1. Ooo kivaa kun legot on saanu käyttöä! <3 Ensi viikkoon sitten jännäillään, iiks!

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi täällä! Lukijapaneelia en löytänyt mutta yritän muistaa tulla uudelleenkin :)

    VastaaPoista