maanantai 13. lokakuuta 2014

Tuunattu teatteri...


Ollaan suunniteltu lasten juhlia ja toiveissa on ollut pikkuisilla saada nukketeatteri.
Mun oli tarkoitus tilata vaneria tai raakalautaa, mutta sainkin paljon parempaa matskua ja ihan kun vaan hain pois. Sain kuvan näistä sängyn päädyistä ja kysymyksen onko tarvetta, vai pistetäänkö pois, no sängylle ei, mutta tuo päätyjen muotokieli toi mun mieleeni heti nukketeatterin ja hymisin onnesta kun säästyin vanerinhakureissulta.Nää oli niin suloisesti antiikkiset että päätin purkaa tuon puulevyn niin että tarpeen vaatiessa tämän saa helposti kasattua takaisin sängynpäädyksi jos tarvis. Puulistat vain pois puukonkärjellä varovasi ja puulevy tulikin nätisti pullauttamalla pois.
Päätin etten edes raaski maalata tätä, eiks teatteri saa ollakin vähän rustiikkinen?!
Ompelin kirpparilta joskus muutamalla eurolla mukaan tarttuneen patjaraitakankaan verhoiksi.


Muutaman kahvikupollisen verran harrastin aivoriihtä, notta kuinka saan verhot kiinni ilman nauloja tai ruuveja. En halunnut tehdä jälkiä jos tuosta joskus vielä tulee sängynpääty.
Mulla oli varastossa just sopiva pätkä verhotankoa ja koska se sattui olemaan ontto, pujotin vain narun läpi ja sidoin karmiin kiinni. Tuli yllättävän tukeva ja toimiva ratkaisu.


Isäntä saa rakentaa vielä tukijalat jotta näyttämö pysyy omilla jaloillaan pystyssä. Suunnittelin  sellaiset pikakiinnikkeet jotka eivät vaadi ruuvaamista ja ovat helposti irrotettavissa jotta tuon saa sujautettua kaapin taakse piiloon kun sillä ei leikitä.


Ystävä antoi oman maansa kurpitsan.
Aika möhkö, tässä tuvassa taidetaan tehdä tänään kurpitsakeittoa ja sämpylöitä.
Ihanaa matskua, kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti