keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Romuhaukan tunnustus ja ihania ylläreitä.


 Mun piti siis vaan ihan sievästi sipsuttaa korkkareissani erään romulavan ohi, mutta kun ei, niin ei. Olihan sinne kurkattava...
Ja siellä se tönötti, kaiken romun seassa, tuollainen pyörällinen suuri kori.
Mies joutui sen sieltä pönkeämään autoon. Näin sen silmissäni niin loistavana lelukorina.Tarkoitushan oli hankkia vaaleanvihertävää sprayta, mutta kun nurkissa oli ne kaks kerrossänkyyn tarkoitettua valkoista ja vapaa aamupäivä niin näppejä syyhytti kokeilla sitä valkoisena.
Itseasiassa, se on aika kiva näin.

Tiedättekö, tuo imi ihan huikean määrän leluja, kaiken irtokrääsän!
Mun häkkyräni oli aamusta pihamaalla kuivumassa ja tuulettumassa, nokisutari tiedusteli onko meille putkahtanut käärö?
Olin hetken että mikä ihmeen käärö, mutta hän luuli tuota vauvansängyksi. Itseasiassa toi olis ollu aikanaan potentiaalinen pinnis, olis siirtyny mukana huoneesta toiseen ja ollu tukeva, harmi vaan kun meidän kääryleet on nyt ja tässä ;)
Niin ja ihan pakko kehaista, oon aikaisemminkin hehkuttanut kuinka ihania ystäviä mulla onkaan ympärillä, mutta häkellyin taasen kerran.
Meidän viikko alkoi postiin putkahtaneella ylläripaketilla kun kauempana asuva rakas ystäväperhe oli päättänyt yllättää meidät laatikollisella lahjoja- ihan vaan alkutalven kunniaks! Pienet sai lämpöisiä pipoja, hansikkaita, söpöt takit, ja vaikka mitä ihanaa ja me vanhukset chilijuttuja, nameja ja ihanan lämmittävää chai-teetä. Meinas oikeesti tippa tulla linssiin <3

Viikon oivallus on ollut heittää iltapirtelöön salaatinlehtiä ja pinaattia.
Lapset pyytää joka ilta pirtelöä ja näin saan huijattua päivän viher-annoksen ihan huomaamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti