maanantai 1. syyskuuta 2014

Landebileet ja sammalflippaus...

 Hellou!
Olipas viikonloppu. Oltiin maalla ihanalla porukalla, meillä oli kesän viimeiset bileet.
Tässä vähän fiilistelyä...




 Jo perinteeksi muodostunut rosvopaistin teko.
Voihan pojat että oli mureaa ja mmmmm, niin hyvää lihaa.
Istuskeltiin nuotiolla ja fiilisteltiin ja siellä maan alla se meidän juhlaillallinen valmistui samalla.
Kiitos, oli ihanaa!



 Kotiin ajellessa ei muuta voinut tuumata kun että olipas syksyisen kuulas keli.

 Kröhöm, siitä sammalhulluudesta.
J putsasi mummolan tiilikaton sammaleesta ja kun näin sen kaiken ihanan pudotetun sammalen pressun päällä, päässä vain naksahti jokin.
Haalin kaikki käsiini saadut saavit ja vadit täyteen ja pakkasin autoon.
Siis wau mitä matskua!



 Nyt on kuulkaa jok ikinen syysistutus ja ruukku saanut sammalpeitteen.


 Väsäsin jopa tuikuille tuollaisen sammalpedin, vanhaan peltivuokaan.

Vähänkö repesin kun näin miehen ilmeen kun avasi auton oven ja näki sinne sullotut sammalmäärät.
Hän erehtyi kysymään että mitä mä näillä teen, pidin pitkän sepostuksen sammalen mahdollisuuksista, kierrätettävyydestä ja esteettisyydestä sisustuksellisissa tarkoitusperissä.
Loppuun hän vain tuumasi "Joo-o jotain sellastahan mä ajattelin kanssa" X)


(viikunapuut Tiirinkosken tehtaalta <3)
Innostuin myös Tiirinkosken tehtaan pavuista.
Oikeaa lähi-ja perinneruokaa ja ah, niin ravinnepitoista!
Paistoin liotetuista pavuista oliiviöljyssä ja reilussa valkosipulissa tahnan johon lisäsin oliiveja ja merisuolaa.
Aikas ihanaa ja proteiinipiotoista!
Kivaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Kyllä silmä lepää taas ihanissa kuvissa ja onpa todella kaunista toi sammal purkeissa, oijoi! ♥

    VastaaPoista