torstai 14. elokuuta 2014

Lastenhuonepläjäys!


Sain myllerrettyä vihdoin nassujen kaapeista pienet pois ja lelukoreista ylimääräiset kiertoon. Nyt on tuoreen eskarilaisen huone (ainakin hetken) siisti.

Pikkuneiti on kinunnut harsokatosta.

Mieleeni palautui eräs kesäyö viidentoista vuoden takaa kun näin hirrrveen todentuntuista painajaista; olin pikkukala joka oli sotkeutunut suureen kalastajan verkkoon eikä päässyt räpistelemään pois.
Heräsin hiestä märkänä-sotkeutuneena sänkyni yläpuolella roikkuneeseen harsokatokseen, jonka olin kylkeä kääntäessä tempaissut alas ja unta nähdessäni tosiaan sotkeutunut koko komeuteen, kuin se uneni pikkukala.
Naama punaisena silkasta klaustrofobiasta heitin koko katoksen menemään.

Jotenkin voisin kuvitella tuon tyttäreni vastaavaan tilanteeseen, joten boikotoin ko. hökötystä.
Kunnes maanantaina huomasin että Ikeassa myydään huimaan 2,99 hintaan tuollaista harsoverhosettiä.

Sain idean-ja tässä toteutus. Varmuuden vuoksi jalkopäätyyn, eipähän tarvitse koko yötä miettiä sotkeutuuko niihin joku...taas näitä mun äitiyden ylikierroksia, nää nassut kun on osoittautuneet todellisiksi arjen antisankareiksi. Jos jossain kohtaa on saumaa saada pieni katastrofi aikaiseksi niin sehän sitten saadaan aikaiseksi. Eilenkin Sokoksen täti yllättyi toden teolla...-kuka olisi uskonut että kun meidän kaksvee nojailee hetken myyntitiskiin niin sen seurauksena koko etupaneeli irtoaa ja romahtaa alas.
Tai se kun hän tänään onnistui saamaan yöpukuunsa rei´än pelkällä legopalikan kulmalla.

 Käyn jo muutenkin kymmenen kertaa yössä korjaamassa peittoa päälle ja kuuntelemassa hengittääkö kaikki, joten tää on hyvä. Sen saa pujoteltua yöksi tuohon kerrosängynpäätyyn pois tieltä ja päivisin se voi olla prinsessalinna.

Tykkäävät. Nuo saa vedettyä eteen niin että punkasta tulee maja ja on kuulemma just sopivan prinsessaa.

Eikä tarvinut kuin pätkän narua, noissa oli verhotangolle kuja jo valmiina, siitä naru läpi ja solmin narun tuohon katossa valmiiksi olleeseen pallovaijeriin. (kestää kuulemma 45 kiloa painoa).
(Pallo-ihanuus on Parolan aseman Katjan puuhelmistä tekemä)
 "Lemmikki Rotta-Rottanen"1 kommentti: