keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesäistä menoa ja kirpparitunnustus...


 Heippahei, täällä sitä ollaan vietetty helteistä lomaviikkoa.

Ollaan oltu niin tyytyväisiä kun tänä kesänä ollaan ripoteltu kesälomaviikot osiin yhden pitkän pötkön sijasta.
Alkuloma meni ihanasti Italiassa,  ja nyt tämän lomaviikon loppu saadaan viettää miehen kanssa KAKSIN tallinnan katuja kierrellen ja ruokapaikoista nauttien. (siltikin on vielä yksi viikko jäljellä, jei!)
Kassit on pakattuna, huomenna ollaan jo ihan muualla ja lapset pääsevät mummilaan. Odottavat  kun kuuta nousevaa, allaskin on jo kuulemma täytetty pihaan ja puuroryynit likoamassa, aamulla startataan siis matkaan.... :)
 Tämä viikko on kulunut ulkona, on käyty mansikassa, torilla, retkillä, prätkäreissuilla,  rannalla ja ihan vaan omassa pihassa puuhaillen ja grillaillen...ihana, ihana lämpö!
 Olen muuten hykerrellyt, kun keksin omasta mielestäni niin loistavan idean...
Meidän ulkopöydän pinta on kulahtanut kovin ja pöytäliinat ei yleensä meillä toimi.
Keksin laittaa liinaksi tuollaisen punaruudullisen Ikean suihkuverhon,  niitä saa nykyään tuollaisina "kankaan fiiliksellä"- varustettuja, siis ilman sellaista muovista vahakangas-efektiä.
Tuo näyttää ihan tavalliselta pöytäliinalta, mutta hylkii likaa ja kosteutta, tuossa se on ollut koko kesän, kerran vain pessy ja on ihan priimakunnossa, vesi juoksee pois ja liat lähtee kostealla rätillä tuosta vain, siistiä ja huoletonta; sopii mulle. Aion jatkossakin väärinkäyttää suihkuverhoja ulkopöydän päällisenä ;)
 Viime postauksessa pääsin sanomaan että en eksy kirpparille ennen syksyä, mutta arvatkaapas kuin kävi.
Miehet meni paikalliseen rautakauppaan hakemaan kattotarpeita ja tuumasivat että voisithan hypätä muksujen kaa kyytiin ja kävästä sillä aikaa siinä vieressä olevalla kirpparilla.
Jos kerran moiseen kehotettiin ja kyytikin oli jo pihassa valmiina niin eihän siinä voinu kun hypätä jouselle.
 -Ja siis mähän ostin vaan tarpeita, tai siis ainakin melkein...
Nukkeperhe tytön nukkekotiin, niitä on haeskeltu jo tovi- posliinipäät ja kaikki ja noin sievässä mintunvihreässä puurasiassa (1e)
2 Riihimäen lasitölkkiä keittiöön ryynejä säilömään (2e)
Ihan uusi värikäs farkkuhame, vähänks namu!(2e)
Nuutajärven kannellinen kippo vessaan vanulapuille, mulla on toinen jo topsyille ja nyt löyty mätsäävä pari! (2e)
Rukan kuralapaset syksyksi eskariin (1e)
Ja niiiin ihanan pehmoista kettukuvioista trikoota pitkä pätkä, tästä tulee lapsille pipoja syksyksi, tuosta pätkästä loihtii helposti 4 pipoa! (3e)
Ainiin ja vanhaa emalia johon nyt vaan satun olemaan auttamattoman heikkona (0,50snt)
Pojalle pussillinen metallisia autoja, kulutustavaraa nekin (1e)

Monta tarpeellista juttua siis syksyksi ja muutama hömppä,  mutta olipa kiva tänään ajella rannalle motskarilla, nostaa jalat ylös ja lukasta hömpänpömppälehteä ja kuunnella lasten riemua kun pääsivät polskimaan!

 Satuin haukkana paikalle kun erääseen pöytään tuotiin uutta tavaraa ja tuo ihana nainen oli laittanut kerrankin kohtuullisia hintoja!
Kun hosuu ni joskus osuu...oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan ;)
Tässä nurkissa on kyllä pari niin loistokirppistä että täytyy aina kaksin käsin pitää ratista, ettei kurvaa vaistomaisesti pihaan...miettiä samalla niitä kotona tursuilevia kaappeja ja paukuttaa tyhjällä lompsalla ottaan. ;)Ja loppuun vielä; meillä asustaa pieni vihreä mies.

"Teetapiksi" itseään kutsuva ja teletappia imitoiva kaksivuotias <3
Mummin ja papan paketista kuoriutui teletappipuku ja nyt sitä pidetään minkä ehtii, hän halusi sen yöksikin, vaikkakin puolentunnin päästä lopulta myönsi sen olevan ehkä vähän liikaa tänne plus 30 ilmastoon...

Ihanaa helleviikkoa!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti