tiistai 17. kesäkuuta 2014

Italian auringon alla Part 1

 Täällä blogin puolella on ollut viimeaikaoina hiljaista, johtuen siitä että on elelty viime viikot italian auringon alla.
Latailtu akkuja, nautittu auringosta, syöty hyvin, höpötetty yötä myöden, juotu aivan liian monta lattea ja capuccinoa...
 Laitan tähän ekaan Italia postaukseen ihan vaan ja ainoastaan kuvia villasta jossa asusteltiin ja sen pihapiiristä.
Tiedättekö sen tunteen kun joskus varaat hotellia tai taloa muutaman kuvapahasen perusteella ulkomailta ja jännität että mikäköhän bambumaja siellä perillä odottaa.
Tällä kertaa kävi niin että villa ylitti kaikki odotuksemme ja yllätyimme positiivisesti.
Tämä oli paikka jossa aika kuluu siivillä ja elämä on kepeän ihanaa!
Meitä oli matkassa 13 toisilleen hyvin läheistä, rakasta ihmistä ja tuo talo pihapiirin rakennuksineen oli niin valtava että kaikille oli tilaa runsaasti, jopa niin että välillä tuntui että liikaakin.
Paras reissu aikoihin, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa, juomaa ja pelkkää auringon paistetta.
Ja itse en ole kokenut näin vapaata lomaa lasten jälkeen, mukana kun oli tädit, mummit, papat ja serkut niin kokoajan oli lapsilla joku joka vei uimaan, leikitti ja mulla oli suorastaan lokoisat oltavat kun oli apukäsiä enemmän kuin riittävästi.
Lapsetkin nautti kun saivat niin paljon huomiota ja uusia elämyksiä!

 Aamupalaa altaalla, ihan vaan murun kanssa kaksin <3 Tämä pitkä pöytä kutsui koko poppoon iltaisin syömään.
Pitkän kaavan mukaan ja huimiin desibeleihin yltävän puheensorinan siivittämänä.
Pizzaa, pastaa, antipastoja, viiniä, juustoja....mmmm.
(yksi päivä ravintolassa tuumattiin että meidän porukasta lähti jopa keskivertoa Italialaista sukua enemmän ääntä, heh!)
 Pihan suuri uima-allas oli pikkuisten suursuosikki, mamma otti aurinkoa kirja nenällä ja lapset polskutteli.
 Maisemat oli aikas huikeat, eikä kukaan häirinnyt, saatiin olla ihan kukkulan kuninkaita!

 Lähimpään pikkukylään oli pyöräilymatkan verran ja yhtenä aamuna kauppaan suunnatessa koko kylä oli koristeltu ja kaupansetä antoi lapsille Italia-pillit käteen, jalkapallohulluus valtasi koko maan!


 Iltaisin hämärän jo laskettua tämä huone oli meillä aikas pop ja rock, loman lopuksi piti tietysrti ottaa biljardi-mestaruusottelu ;)


 Ensi kerralla laitan muita lomafiiliksiä kuvina, mutta tän kuvapläjäyksen rajasin vain Villaan jossa asuttiin, koska mulla on ihan hirmuinen sisustusinspis ja musta tuo paikka vaan oli niiiiiiin kaunis ja sisustuksellinen, kuvauksellinen...

Mulla on melkoinen lentokammo, lennän kyllä, mutta en pidä siitä (luonnotonta touhua)  ja tarvitsen muuta mietittävää kun olen koneessa... joten kun kirjat oli jo luettu, wifi-tökki ja tekeminen oli vähissä niin mietin miten kotona voisi vähän muutta ilmettä ja vaihtaa huonekalujen paikkaa.. 
Oltiin puoli kolmelta yöllä kotona ja kun aamulla vähän oli silmiä saatu auki ja juotu lattet uudella italialaisella pannulla (Puuhellalla lämmitettynä, voi tauti että täällä härmässä on kylmä kun on tottunut plus 39 asteeseen, näytin eilen kylähullulta kassajonossa kun olin kaivanut päälleni vuorelliset saappaat, polvipituiset villasukat ja fleecen päälle parkatakin), niin siis miesraukka joutui heti huonekaluja kantelemaan, käytännöllisesti katsoen puolet mööbeleistä pyöri täällä ympyrää kun mulla oli selkeä visio miten saadaan kämppä toimivammaksi ja kyllä, kyllä tuli kivan näköistä...ehkä siitä lentopelosta on jotain hyötyäkin, stressaantuneenahan ne briljanteimmat ideat puskee!

3 kommenttia:

 1. IHANAA! Kertoisitko paikan ja välitysfirman seuraavassa postauksessa! Olisi joskus kiva suuremmalla porukalla lähteä isolle villalle ja kaikki hyvät kokemukset otetaan vastaan :). Voisin muuttaa Toscanaan kokonaan <3.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan ihanalle näyttää ja kuulostaa!! ♥ Meillä on kans reissuhaaveissa joku ihana Italian villa... :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3
  Oli kyllä huippureissu!
  http://www.rotanselva.it/Home.html
  Tuo on sen villan kotisivut, voin suositella lämpimästi :)

  VastaaPoista