maanantai 26. toukokuuta 2014

DIY kyhäelmät ja kesäkuvia... Pikkukourat ovat kantaneet äidille kukkia joka ikinen päivä, taidan olla onnen tyttö!
 Kesäkeittiö hyvällä mallilla jo....
Laitoin mansikat ja tomaatit tuohon keittiön jatkoksi, saa siitä napsia emmeitä suoraan salaattiin <3
Meidän grillivanhus oli likainen ja kulunut, maali teki terää, vai mitä sanotte (oli pakko ottaa kuva ennenkun edes kerkesin pyyhitä tuon kuvun siitepölystä, hätäinen, mikä hätäinen...kuvitelkaa tuo siistin puhtaaksi!)
Löysin metallinkeräyskasasta punaisen padan, niin söpö mun paprikantaimelle (ja ilmainen).
Hempeät vaaleat kukat päätyivät niin myös metallinkeräystuomion saaneeseen mehumaijan kattilaan ;)

 Mun multasormi on vähän lähtenyt lapasesta (taas tänäkin keväänä...kuka nää kaikki kastelee?!!) DIY Kierrätystarjotin

 Meillä on todellinen kaappitilan puute ja mietin että kesäkeittiöön astioiden kärräämiseen tarvitsisin suuren tarjottimen, mutta talvella sillä ei olisi käyttöä juurikaan.
Vihannesosaston roskakärryssä oli suuret niput näitä puisia laatikoita ja hevi-tädit on usein mielissään kun kysyy luvan viedä heidän "roskiaan" kotiinsa ;)Pohjalle vain tukeva pahvi ja päälle keittiöpyyhe, minä päätin pöllöillä.
Tuohon mahtuu valtava määrä astoita ja ruokatarvikkeita, on tukeva kantaa, ja aion muuttaa sen syksyllä lämpöenergiaksi pönttöuuniin, eipähän tarvitse varastoida mihinkään. 
Ajattelin tuohon vielä sipaista vaikka turkoosia maalia niin on kuin karkki kesäkeittiön piristeenä! Nämä kesäiset illat on ihan mahtavia, ihailen vain auringonlaskua ja haaveilen ihan kohta käsillään olevasta Italian reissusta <3
Neljä jämälautaa plus 8 naulaa = DIY pikkuhylly


 Meillä ilmeni taasen akuuttia hyllytilan puutetta ja naputtelin tuolla kaatosateessa (olen nyt-, tässä- ja heti-ihminen kun joku idea puskee päänupikkaan) pienen (ja vinohkon) hyllyn keittiöön.
Eipä tuo mikään rakennustaidon mestarinäyte ole, mutta varsin soma ja toimiva säilytin, säästää myös laskutilaa... Mulla on emmeet toiseenkin ja ajattelin josko neidin pöydälle samanmoinen (vaikka turkoosi tai pinkki!) ja siihen kynäpurkkeja ja tilpehööriä säilytykseen....


Siinä se nyt nököttää.
tuollainen olisi ihan hauska vessaan vessapaperisäilyttimeksikin.
Kohta musta tulee vinojen ja huonosti maalattujen pikkuhyllyjen tehtailija ;)


2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia taas :). Terveisiä Toscanasta! Viikko vierähti tuolla kauneuden tyyssijassa liian nopeaa... Itku silmässä sieltä piti taas lähteä... Tee sitten postausta omasta matkastanne, olisi kiva tietää lisää ihania paikkoja ja majoitusvaihtoehtoja :).

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos. Italia on kyllä aivan ihana, idyllinen ja hyväntuulinen maa <3Tuo meidän villa löytyy tämän linkin takaa:
    http://www.rotanselva.it/Home.html

    VastaaPoista