maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tänään.....


 Tai no aloitan eilisestä, selittää tämän nuupahtaneen menon. Mun pieni, oma hetkeni on silloin kun muu porukka nukkuu, luen kirjaa, juon iltateetä ja mietin päivän puuhia ja vähän seuraavankin.
Tänä aamuna se ei tuntunut enää yhtään niin fiksulta kun illalla, väsytti meinaan melkoisesti, eikä tuo loskakeli varsinaisesti oloa ainakaan piristänyt.
Noh muksuilla on ainakin ollu meno päällä, tyttö on ollut onnessaan saamistaan uusista koruista ja nyt on kaikki sormet ja varpaat koristeltuna <3
 Aamupalaksi toivoivat "puuron jälkkäriksi" banaanilettuja.
 Mun pääpäinoni taas on ollut tällä, huomaan heti jos unohdan juoda tarpeeksi vettä, iho on kuiva ja pinkeä, olo nuupahtanut... 

 Ulkoilun jälkeen muksut toivoivat askartelua ja pistettiin testiin nämä Ikeasta löytyneet kangasvärit. Kaivelin kaapeista kaikki puuvillaiset ostoskassit ja ne saivat pirteämmän ilmeen.
 Pappa on tuonut meille suuria kartonkeja ja ne olivat bueno tässä hommassa, kun sisällä on suuri tukeva pahvi, se pingottaa tuon kassin niin että siihen on helpompi piirtää, eikä mene ryttyyn.
 Oli niin hauskaa puuhaa että mammankin piti piirtää yksi kassi kokeiluna. Huippukivaa!
 Kestäviä, pestäviä ja käytettäviä!


 Samaisista kartongeista tehtiin naamareita, piirsin vain ääriviivat ja lpset värittivät ja leikkasivat naamiot irti, tykkäsivät kovasti ja puuhassa vierähti tovi. (Ihana pappa tuo tuota valkoista kartonkia nippukaupalla töistä, jossa sitä muuten menisi roskiin kiloittain päivässä, ihan loistavaa matskua kaikkeen askarteluun!)
 Ainiin ja vielä yks idis. Ostin heinäsuolaa rautakaupasta parinkymmenen kilon säkin (käytän ruoanlaitossa, on puhdistamatonta, mineraalirikasta ja halpaa, olisko ton säkin hinta reilu kympin verran) arvatenkin tuo määrä on vähän iso meidän tarpeisiin vaikka olen sitä antanut monille ystävillekin. Joten olen tehnyt "suolalyhtyjä"...

 Nätti lasikippo, täyteen suolaa ja tuikku sinne upotettuna, on vaan niin yksinkertaisen kaunis <3 


 Variaatioita on lukemattomia, mutta nää on mun suosikit.
Kivaa alkanutta viikkoa!!!!!

2 kommenttia:

  1. Kivoja pussikasseja! :) mulle voi tuoda suolaa ens viikolla jos kerran on ylimäärästä.

    VastaaPoista
  2. Todellakitodellakitodellaki! tuon, (ja ehkäpä tuollaisen pussikassinkin, hih) ihana nähdä sua <3

    VastaaPoista