lauantai 1. maaliskuuta 2014

Prinsessajuhlat ja sokeriöveriä....

     Tytöllä oli kemut lauantaina, yritin pitkin viikkoa vähän siivoilla viikonloppua silmällä pitäen, 
  on oikeastaan hyvä kun on jokin syy tehdä vähän perusteellisempaa siivoa, siinä sivussa    huonekalutkin pyöri ympyrää ja vaihteli paikkojaan. Hain vajasta mun vanhan rautasänkyni, se toi keveyttä lastenkammariin kun siirrettiin tuo massiivinen puusänky lyhennettynä versiona meidän doggin pediksi. 
                  Tsiigatkaa kuin on kaveri onnensa kukkuloilla uudesta punkastaan! Siivotessa löytyi pahvia ja kananmunakennoja, hetken päästä pöydällä oli tälläinen, tädin kanssa olivat väkertäneet viidakon, aikas liikkistä...
 Ainiin ja nukkekoti on melkein valmis, jippiaijjee, siitä joku kerta enemmän sepostusta.
Nyt se on ollut pöydällä akuankkojen ja värikynien tallettimena kunnes keksitään huonekaluja sinne. Itseasiassa tää on niin loistava tuossa käytössä että melkein voisi vanerista rakentaa vastaavan ihan pöydälle säilyttimeksi joskus... Ja sitten BILEET!!!!

 Törkeästi varastin idean karkkibaarista kun eräissä häissä moisen näin... Vieraat saivat kasvomaalaukset ja kruunut kutreilleen keikkumaan.

 Ja sitten Lazy-mama tunnustus. Mulla on vihkollinen terveellisten leivonnaisten teko-ohjeita, mutta harvemmin muksut porkkanapiiraista innostuu. Mikäli mä mistään olen mitään ymmärtänyt, mitä pinkimpi ja mitä makeampi-sitä parempi...joooten, oikaisin vähän, poistin fazerin mansikkapiiraista foliovuoan, vaihdoin paperiset ja vaahdotin pinkkiä kermaa ja suklaata päälle. 
Kutsuemännän meriittihän on jos on aamulla rystyset ryvellä pullataikinan veivaamisesta ja monitoimikone sauhuaa nurkassa, mutta mä oikasin, olin rennolla fiiliksellä, enkä jaksanu pingottaa yhtään....ja nyt tunnustin sen vielä täällä ;)
Ohjelmanumerona meillä oli piparinleivontaa. Leivottiin kasa pipareita ja vedettiin överiksi pinkeillä strösseleillä, sydämillä ja kuorrutteilla koko pläjäys.
Oli aikas hauskaa puuhaa, kerettiinpä myös leikkiä piilosta ja popittaa levyllinen Robinia! Tyttäreni kelpuutti pikkuveikan bileisiinsä ja kaveri halusi ehdottomasti olla BATMAN!
"tididididi-tidididi batmaaaan!!!"
Niin että siellä prinsessojen seassa poukkoili kukkona tunkiolla tälläinen supersankari, nostellen prinsessoille pudonneita ponnareita ja hymyillen leveästi.
Universumi on pelastettu ja kaikki hyvin valtakunnassa. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, hyvää viikonloppua <3


 Sulokin sai huomiota niin että piisaa ;)
Ja voihan valtava mitä ihania paketteja vieraat toivatkaan, en kerennyt kuvaamaan kun tämän ensimmäisen kun paperit jo lentelivät ja kaveri huokaili ihastuksesta, voi kiitos ihanat!!! <3
Kaikista eniten pieni prinsessa oli otettu ihanien kavereiden seurasta, yhteisistä hauskoista leikeistä... Batman jo simahti, tyttö leikkii uusilla leluillaan ja lukee saamaansa kirjaa <3
Kiva päivä!

1 kommentti:

  1. Kivan näköistä teillä uudessa lastenhuoneessa ja ihanan luovia ideoita lasten kanssa touhuamiseen!

    VastaaPoista