keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kuvapläjäys ja pientä purnausta....

Mä nyt alotan sillä purnauksella, kuvat tulkoon perästä ;) Mun blogissani on ollut hiljaiseloa surkeiden sattumusten ansiosta, tilasin joulukuussa uuden tietokoneen ja paketti tuli perille loppukuusta, postissa odotti suuri mysötty paketti ja kone ei pelannut toivotulla tavalla. Huoltoon piti kulua maksimissaan viikko postituksineen, mutta posti pallotteli konetta pari viikkoa varastosta toiseen jonkin teknisen epäselvyyden ansiosta ja applen huoltomies sai flunssan ja huoltokin sitten viivästyi. Huollosta kone lähti meille täysin toimivana, mutta ylläri, ylläri jälleen kerran paikallisessa postissa odotti puhki potkittu paketti, suoranaisen ammottavan reiän kera. Macista näyttö narmuilla... Lievästi ilmaistuna tämä mamma otti kierroksia nollasta sataan kahdessa sekunnissa. Nyt käydään melkoista lappusotaa rakkaan Itellan kanssa, en ihan purematta niele kalliin tuotteen tärvelemistä-kahteen kertaan. Sekään ei paljon auttanut kun postin poika tuumasi "siis mä en tilaisi mitään elektoniikkaa postin kautta, nehän mysöö aina noita paketteja" Grreat!  Puuh, siinä se purnaus, kiitos ja anteeks. Nyt niitä kuvia, näiden parin viikon varrelta. 

 Pikkuiset halusivat elokuviin ja lähdettiin koko porukalla, rikkoi kivasti alkavaa viikkoa ja toi ekstraa arkeen :)
 Sain anopiltani ihanan vesikarahvin, olin valitellut kun tarvitsisin nätin kannun, tulisi seurattua että juo varmasti sen 2 litraa vettä päivän aikana.
Tuo on ihana, kiitos <3
 Ja äitini antoi idätysastian, metsästin lasista idätyskippoa, en periaattesta ota keittiööni rumaa muovista hökötystä. Paikallisessa Lifessä nökötti näin nätti yksilö, kiitos äiti, kyllä mua on hemmoteltu nyt <3
Olen myös kollaillut kaappeja apinan raivolla ja roudannut tavaraa kirppikselle autokaupalla, kyllästyttää ainainen kaaos ja kaappien pursuileminen. Joten mun tavoitteeni on keventää kevättä kohden myös kodin tavaramäärää ;) 
Ainiin tukka mulla jo eilen kevenikin ihan urakalla, oltiin rakkaan ystäväni kanssa viettämässä päivää Tampereella, syötiin, käveltiin ihmeteltiin kaupungin menoa ja istahdettiin osaaviin käsiin Primen tuoliin. Kerrankin mulla on moderni tukka, kerroin toiveeni ja J leikkasi niistä juuri sellaiset kun halusin. Vuosikausia pidin pitkiä hiuksia, ne oli niin helpot, autojen kanssa pulatessa mulla oli aamulla tapana ottaa pakista kiintoavain ja pyöräyttää tiukka nuttura sen ympärille ja tökätä siihen pikkuinen ruuvari poikittain pitämään koko komeus kasassa, kymppimillin avain ja ruuvari oli aina lähellä, heh. Tai sitten ne oli vaan ponnarilla. Sitten toisen lapsen jälkeen parturin lattialle putosi yli puolet mitasta ja otin sellaisen Beckham-polkkiksen edestä pitkä, takaa lyhyt. Nyt tukkaa lähti vähän vielä nemmän ja on oikeasti aika kevyt olo, tykkään!
Joskus kotiäidille pelkkä hiusmallin muuttaminen on extremeä ja kaivattua vaihtelua <3

En lakkaa ihastelemasta lasten luovuutta, sisälle unohtuneet a-tikkaat muuttuivat hetkessä herkkukaupaksi <3
Ja papan tuomista pahveista he askartelivat eilen olkkariin viidakon...
Kaupungilla näin eilen sloganin joka jäi mieleen; Lapselle tulee tarjota puitteet olla luova omalla tavallaan. Totta! 

 Ollaan askarreltu tyttären juhlia varten...ne pidetään kuulemma kuppikakku-teemalla :) Luistelukerrat jäi vähiin tänä talvena. 
 Joka ikinen aamu herään siihen kun poika kömpii kainaloon ja kuiskaa "Äiti, puuroa"
Se on siis meillä joka-aamuinen aamupala (mä olen aikas ääriäni myöden kyllästynyt kaurapuuroon, mutta nuo pikkuiset eivät osaa alottaa päiväänsä muuten, tykkäävät rutiineista, noh ainakin toi on maailman halvin ja terveellisin aamupala, joten se on ihan hyvä rutiini)

 Mun hittini on just nyt kuivatut karpalot pähkinöiden kera, mmmmm...
 Perheen ehdoton diiva ja prinsessa ;)

 Mummu lähetti lämpöisiä sukkia lapsille ja aamulla isomuori soitti ja pyysi mittaamaan neidin jalan pituuden, ihania nuo mummut, pitävät meidät villaisissa <3

 Haen lähilihakaupasta eläimille aina tuoreita luita ja lihaa. Sulo haluaa ehdottomasti samanlaisen luun kun meidän doggillakin. Siinä ne sitten koirat ja kissa kaluavat saaliitaan rivissä. Voi että mä rakastan tota kattia, se tarjoaa niin monet naurut päivässä tolla suurella egollaan ja on ihana käpertyessään illalla peiton alle kehräämään.

 Kevättäkevättäkevättä!!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Hei tässä postauksessa on moniakin ihania kuvia, mutta parissa kuvassa vilahtelee jotain erityisen ihanaa lahjapaperia! Mistä sitä saa?? HALUAN myös sitä! :)

    VastaaPoista
  2. Siis tuo paperi on ihan IKEAN mallistoa, edukasta ja niin söpöä, saa useamman värisenäkin muistaakseni :)

    VastaaPoista