perjantai 3. tammikuuta 2014

Viimeiset räpsyt vuodelta 2013.

 Meidän huvikummussa vallitsi jälleen kerran suloinen sekamelska yhden tyynyjenheittelykisan jäljiltä :D

 Viimeiset kuukaudet ollaan opiskeltu kirjaimia meidän 5-veen kanssa, häntä harmittaa kun haluaisi jo itse osata lukea postilaatikkoon kolahtavan aku anka. Hankittiin Oppi ja ilon aakkosmuistipeli ja piirsin keittiöön muistilistan; o niinkuin omena, s niinkuin sukka jne...
Hämmästyttävää oli kuinka nopeasti hän oppikaan kirjaimet. 
Nyt kauppareissulla käy tasainen pulputus "p niinkuin parkkihalli, m niinkuin maito, o niinkuin ostokset, äiti mä osaan!"
Ihanaa onnistumisen riemua. Nyt harjoitellaan sitä lukemista.

 Jos jotain hyvää keksitään tästä ikuisesta syksystä, lumettomuudesta ja loskasta niin ainakin se että on puuta säästynyt mottikaupalla. Mies kaatoi -ja pilkkoi hirmuiset määrät puuta kesällä siistiin pinoon joka on tuskin lainkaan huvennut vielä...


Vuoden viimeinen ateria mitä ihanimmalla porukalla syötynä.
Tein tän hetken hittiä, pulled porkkia, kuutisen tuntia pönttöunnissa mureutuneena se oli aikas mmmmmmmmmm, vaikka itse sanonkin ;)

Tuo ateria taisikin ihan huomaamatta venähtää aamuneljään, ups! ;)


Ihan mukava aloittaa vuosi 2014; remontti edistyy  ja lastenhuoneen sisustaminen on tapetilla, vielä saa olla hetken nuppusten kanssa hoitovapaalla ennen sorvin ääreen paluuta (haikeaa) ja  kovasti odotetaan jo sitä kun saadaan viettää Toscanan auringon alla kesää!!!
Näihin kuviin näihin tunnelmiin...
Nyt mä lähden sapuskan tekoon ja maalaus urakkakin odottelee.
Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia: