maanantai 30. joulukuuta 2013

Tänään...

 Tänään ystävältä saatu amaryllis niisanotusti niiasi korkeine varsineen, mutta jatkoikin kasvuaan maljakossa. Tämä mummon antama virtahepo on kaikessa punaisuudessaan niin kitsch että saa ihan kaikki sympatiapisteet, ihana väriläiskä pöydällä tämän kaiken harmauden keskelle <3

 Pieni nuppunen oli kuin tehty ruusukupin sulostuttaja... Tasan ei käy nallekarkit...tai no kokoon suhteutettuna hauvat saa ihan saman verran sapuskaa, mutta silti meidä Sisu aina mulkoilee Aadaa, "sää saat ainaaa enemmän ruokaa kun mä!"


Hassut kukka-asetelmat saa hymyn huulille...
Meillä oli muutama sipuli ruvennut itämään pöydällä ja laitoin tämän pari viikkoa sitten juomalasiin jossa on tilkka vettä pohjalla, tuossa se on alkanut puskemaan juurta ja vartta.
Ensin ajatuksena oli pilkkoa versot salaatin sekaan, mutta en raaskinutkaan, nuo ovat niin söpöjä käkkäröitä!

Ps. etsi kuvasta sydän <3


Vihreitä vinkkejä vähemmän vihreään loskakeliin:
Laita sipuli juomalasiin, jonka pohjalla on hiukan vettä. Sipuli saa koskettaa vettä vain aavistuksen, ettei se mätäne. Parin päivän kuluttua sipulista työntyy versoja, joita voit käyttää ruohosipulin tapaan. Valkosipulin versoja saat, kun työnnät valkosipulin kynsiä vieri viereen matalaan astiaan kosteaan multaan. Neljän viiden päivän kuluttua pääset jo sadonkorjuuseen. Rei’itetty muovi ja pimeys nopeuttavat versomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti