sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonloppu, mihin se taas hujahti?!

 Perjantaina mummo (73v) pyyhälsi pihaan, kaivoi Yariksen takakontista voimasakset, moottorisahan ja näppylähanskat ja tuumasi että "laitetaas toi teidän piha kuntoon, mun täytyy vähän päästellä höyryjä". (mun mummo on ilmentymä siitä mitä luomuruoka, kaikenmaailman koivunlehtien, rikkaruohojen ja apiloiden ja yleensäkin luonnonantimien hyödyntäminen lautasella ja vanhan kansan viisaus tekee mielelle ja ruumiille, ihana mummo, ja paljon mua paremmassa kunnossa, ihan käsittämätön pakkaus!).
Siinä me sitten puuhailtiin pari tuntia porukalla ja kylläpäs vaan tuo piha siistiytyi, saatiin tiheä pusikko raivattua, voi kun olikin paljon kuollutta oksaa ja puuta, ensi keväänä tuo lähtee nätisti kasvamaan ihan uutta versoa.

Rehkimisen päätteksi pääsin vielä ystävän kanssa kaupunkiin kahville. Jes!


 Startattiin taas viikonloppuun leipomalla, se on lasten lempipuuhaa.
 <3
 Lauantaina tulikin rakkaita ystäviä, saunottiin, syötiin pitkän kaavan mukaan ja puhuttiin; jaettiin iloja ja suruja ja nyt on hyvä mieli uuteen viikkoon...Kiitos ihanaiset!

 Kerettiin vielä käsityömessuillekkin, saatiin oikeen vapaaliput, wau ja kiitos! Oli näkemisen arvoiset kyllä. Mukaan tarttui ihastuttavan taiteilijan töitä uuteen lastenhuoneeseen kun se valmistuu. Musta niissä oli niin elämänmakuinen meininki ja hauska tunnelma...

 Kotimatkalla poikettiin sinne suureen ruotsalaiseen hakemaan kehyksiä uusiin kuviin. Löysin aivan timanttisen kirjan, täydellisen suorastaan. Olen äärimmäisen nirso keittokirjojen suhteen ja useimmiten kehittelen ihan omat sovellukset, mutta tämä kolahti. Yksissä kansissa oli vinkkejä kierrätykseen, ekologisiin pesuiaineisiin joita voi valmistaa itse, ekohenkisiä arjen vinkkejä ja mahtavia reseptejä! Olin ihan myyty, ja ulkoasu oli silmänruokaa itsessään, esteetikko kun olen niin mainittakoon sekin nyt.
Hintakaan ei Ikean tyyliin päätä huimannut ja sormet jo syyhyää testaamaan reseptejä!







 Aika kivat nämä uudet taulut,eikö :)
Sopii lastenhuoneeseen... 



Jymähdettiin Sunnuntaina iltapäivästä kotiin lepäämään, sytytettiin tulet porin mattiin ja katseltiin Vain Elämää- jaksoja. Pikkuisin pesueesta nimittäin rupesi kuumeilemaan,,,eikä ihme, hän breikkasi tuolla kaupunkikierroksella ja messuilla kaikki kojujen aluset ja lattiat menemään. Nuoleskeli hassunnäköistä ovenkahvaa, pitihän sitäkin maistaa, eikä missään nimessä suostunut pitämään takkia päällä, kengätkin lenteli jaloista kun silmä vältti. Nyt pieni karhunpoika sairastaa, yleensä se menee meidän lapsilla niin että pöpö tulee, nousee kuume ja hän nukkuu 11 tuntia putkeen ja flunssa on mennyt sen siliän tien...kroppa ainakin korjaa itsensä  nopeasti!

Kivaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti