perjantai 1. marraskuuta 2013

Friday!

      Mulla tuli tänään tarve tuoda kesää ja vehreyttä kotiin, joten laitettiin keittiöön yrttitarhaa, kaunista ja nami, hyvää! Kyllä nuo lasipurkit vaan taittuu moneen, nämä ovat kuin minikasvihuoneita.
 Kahvipullankorvike vinkki; turkkilaista jogurttia, simeniä, pähkinöitä ja joko hunajaa tai agavesiirapia, nammm. Vie makeanhimon, on terveellistä, eikä turvota ja on hyvää...
 Meille tulee tänään ihania, rakkaita vieraita joita odotetaan hirrrmuisesti <3 Pitäisi hakea puita, leipoa ja  siivota...lelut on taas vallanneet kodin.


 Lapset leikkii kotia; arvatkaapa kuka on VAUVA! Heehhee, kaveri nauttii vauvana olosta täysin siemauksin, jessh, mä oon pieni viiskytäviiskilonen vauveli, peitelkää mut. Hassuja nuo elukat kun ne antaa lasten tehdä ihan mitä vaan ja ovat ihan tohkeissaan mukana leikeissä.
 Veeärrällä taitaa ongelmat olla eriplaatua kun meidän pienellä veturinkuljettajalla, "äitäääää Koiraeste, koiraeste, junat suistuu raiteiltaan!"
 Arvatkaapas mikä on meidän tytön lemppariharrastus just ny ;)Näppärä emäntä teki tänään salusiinit keittiöön. Jep, ihan itte, eikä tarvinu edes ommella, täytynee pikkusisko pyytää kylään ja vinkata ottamaan ompelukone mukaan, tuo on nimittäin aikamoinen tilapäisratkaisujen kuningatar. Isäntä luuli että kuivatan pyykkiä ikkunalla, kunnes korjasin että eikun se on verho...aijjaaa, innovatiivinen ripustustapa- no juu kun ei löytyny lankaa ja neulaa ;)


Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti