sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kasvonaamio ja kookosöljyn ihanuus.

 Usein onnistun höpöttämään asioita aivan väärissä tilanteissa, mutta kerrankin marmatin oikealle korvaparille. Nimittäin ostin eko- kasvonaamion, tyyriinkin vielä ja kotona tajusin ettei se ole kasvojenpuhdistusainetta kummoisempi, ne rakeet nimittäin olivat niin minimaalisia ettei niitä sieltä seasta erottanut millään lailla. Tätä surkeaa sattumusta tuohahdin kahvikupposen äärellä harmittelemaan ystävälle, jolla sattuikin olemaan takataskussa liuta loistavia niksejä miten tehdä ekosti naamio ihan itse!
 Kahvinporoja ja hunajaa, avot! Nerokasta :) Mulla oli jäänyt kahvinkeittimeen käytettyjä poroja ja laitoin niitä puolet ja hunajaa puolet, hieroin hyvin ja huuhtelin lämpimällä vedellä, ihanan tuntuinen iho tuon jälkeen!
Pakko vielä vinkata, mun luottotuotteeni on jo pari vuotta ollut kylmäpuristettu kookosöljy, ihanaa sisäisesti ja ulkoisesti, latvahoidoksi saunaan, kuiville kasvoille talvella. Yövoiteeksi tuo on just loistava ja sisäisesti ruokalusikallinen päivässä. Käytän myös kasvisten kuullottamiseen ja kiitos hyvän vinkin nykyään myös wokkien tekoon korvaamaan öljyä, tuo ihanan maun eikä tartu pohjaan...Ja raakasuklaaseen, ommommm ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti