perjantai 13. syyskuuta 2013

Väliaikaisratkaisujen pitkä ikä ja kahvintuoksu...

 Hyvää huomenta, arvatkaapas mikä tämä hökötys on ;)
 Se on köyhän naisen veitsitukki. Kun muutettiin tänne, meidän vanha magneetilla toimiva ei löytänyt paikkaansa mistään ja iski tenkkapoo. Keksin laittaa lasipurkkiin rukiinjyviä ja siihen veitset tönöttämään, eikä tuo olekaan osoittautunut käytössä yhtään hullummaksi ratkaisuksi. Veitset on pysyneet terävinä ja siihen uppoaa kaikenkokoiset leikkuuvälineet, saksetkin. Noita jyviä meillä piisaa kilokaupalla niin tuli laitettua niitä, mutta riisinjyvät voisi näyttää kanssa hauskalta, ja ajattelin etsiä hiukan jykevämmän lasipurkin myöhemmin, magneettiteline jokatapauksessa pääsee kirpparille, koska tästä tulikin pysyväisratkaisu (ainakin seuraavaan sisustusinnostukseen asti).
 Yksi juttu mikä tökkää silmään on tuo kammottava koiransyöttöteline, mutta minkäs teet, tuollainen honkkelijalkainen jätti ei voi syödä maantasolta koska muuten menee ilmaa järjestelmään rankemmanpuoleisesti., ja ne metalliset kipot mitkä tuossa tuli mukana-aaargggh! Vaihdoin ne vanhoihin emalivateihin, ja nyt tuo on enemmän silmänkestävä (vaikkei kaunis vieläkään, täytyisi nikkaroida ihan oma teline)  Niin ja olisihan tätä kuvaa varten voinut vähän siistiäkin tuota elukkainsyöttöpaikkaa, mutta heeei, tältä se yleensä näyttää, mitäs sitä silottelemaan, eiks oo liikkistä muuten kun meidän Sisun kipot on tuolla alla nuo pikkaset ja sitten sen "pikkusisko" Aada syö noista vadeista siinä päällä :D Niin ja tämä tytteli painelee napaansa sen vaatimattomat 35 kiloa rasvaista koiranmurkinaa kuussa, eikä edes liho... :D Sisu saa pari desiä päivässä, tasan ei käy nallekarkit!
 Oon monesti pyöritellyt tabascopulloa pöydässä, (mausta en niinkään välitä, toisin kun tuo mies joka nauttii tätä herkkua pullokaupalla), mutta musta tää on yks kauneimpia pakkauksia. Meillä on sellaista magneettilevyä josta voi leikata haluamansa kokoisen magneetin,  repäistä suojapaperin pois ja liimata kuvan kiinni,  siinä on näppärästi tarra itsessään, isäntä oli leikellyt tuon pakkauksen kuvan irti ja länttässyt magneettilevyyn kiinni, aika hauska, eikös?
Meillä askarrellaan usein magneetteja, lapset laittaa niitä korttien väliin lahjaksi ja sitten kiikutetaan postiin omatekoisia ylläreitä...aika söpöä <3
 Siinä se nyt komeilee keittiön pöytätäson taustalevyssä, kiva minusta!
 Odottelen täällä malttamattomana rakasta ystävää aamukahville, parhautta!
Akrenius tulille ja suloinen kahvintuoksu pirttiin. Voi mä niin rakastan tätä  kahvimyllyvanhusta, sen lisäksi että se on niin sympaattinen, se jauhaa maailman parhaat kahvit, kyllä tuoreista pavuista jauhettu vaan on erimoista, tämän pörinään on kiva herätä lauantaina kun tietää että siellä muru keittelee aamukaffeja....
Me lähdetäänkin nyt kesälomille ja lapset odottaa jo kovasti ensi viikon reissua.
Ihanaa viikonloppua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti