torstai 5. syyskuuta 2013

Pelejä ja projekteja....

 Minun pieni, kohta 2 vuotias poikani on jo hyvin, hyvin omatoiminen. Äiti ei saanut aamulla auttaa edes hampaiden pesussa, ja hampaat pestiin vielä normaaliakin paremmin, oli nimittäin mummun kanssa sovittu tärskyt kaupunkiin aamubrunssille!
 Samalla reissulla haettiin uusi peli; "maalla on mukavaa" tää oli ihan superhauska ja opetti laskemista leikin varjolla, meidän kohta 5 vee osas jo laskea ja pelata hienosti omat vuoronsa ja pikkuinenkin heitti noppaa tohkeissaan ja siirteli puueläimiä. Mulla on sellanen ihastus kestäviin, kauniisti kuluviin puuleluihin ja tämän kotimaisen pelin nappulat on söpöjä puisia eläinhahmoja, toi muistipeliominaisuus on myös plussaa äidin harmaille aivosoluille, murut vei mua taas ihan kuusnolla...
 Päiväposti toi mukanaan myös superkivan yllärin; tädiltä paketit äidille ja tyttärelle! Viimeviikonloppuna tättähäärä leikki tädin kanssa ruutuhyppelyä ja "ruutuhyppymestarille" osoitettu paketti sisälsi hienon mitalin...toinen oli hymy korvissa <3
 Äidin paketissa oli mietekirja ja osuvaakin osuvampi tiskirätti; "happy wife, happy life"!

 Kylläpäs onkin ollu kivoja ylläreitä päivä pullollaan. Onnea on läheiset jotka jaksaa ja osaa muistaa!
 Niin ja niistä projekteista sen verran että me tytöt on tehty alustavia piirrustuksia, raivattu tilaa perustuksille, mietitty rakennusmateriaaleja, tehty laskelmia ja haalittu tapetteja, me nimittäin rakennetaan talo! (eikös vaan kuulostakin paljon mahtipontisemmalta kun että "me tytöt rakennetaan nukketalo";)
Nukketaloprojekti on nyt puuaineksen tilausvaiheessa, tästä lisää myöhemmin...
Miesväelläkin on projekti, projekti joka liikkuu omilla pyörillään viimeistään ensi kesänä. Homma on nyt kasaus -ja maalausvaiheessa, mutta malttamattomana me tytöt kaivettiin jo prätkäkypärät eteiseen (vähän niinkuin vinkki-vinkkinä, josko vielä tänä syksynä cruisailtaisiin kylänraitilla letit hulmuten)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti