sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Onnea on.....

 Me on lennetty viikonloppu, ensin perjantaina mentiin leikkipuistoon ihanien ystävien kanssa, käytiin kahvilassa croisanteilla ja poikettiin taidemuseoon Rudolf Koivu-näyttelyyn.  Taidetta mun makuuni, niin kaunista,herkkää ja henkii mennyttä aikaa! Illalla saatiin odotettuja viikonloppuvieraita, tehtiin ruokaa (ystävältä saadulla huippureseptillä) saunottiin naisporukalla ja parannettiin maailmaa niin että, huh, huh..  Lauantaina  pikkuiset pääsi lastenkekkereille ja sillä välin mamma pääsi rakkaan ystävän ja haukkujen kanssa tuulettumaan 10 kilometrin lenkille kauniisiin maalaismaisemiin, sain höpöttää niin että leukanivelet paukkuu vieläkin ja jalatkin on mukavasti hapoilla (rapakuntoinen). Kyllä ystävät on vaan parhautta, ystävät jotka jaksaa järjestää kivoja kemuja, ystävät jotka jaksaa kuunnella ja löytää ne tsemppaavimmat sanat, ystävät jotka on vaan siinä eikä mene pois. Ystävät jotka on todellisia ystäviä niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Olen onnekas! Niin ja tuo metsäkuva on näpsäisty lenkiltä, pieni metsäpuro joka kohisi niin että oli pistettävä niket stoppiin ja kuunneltava sen hentoista soljuntaa ja kohinaa....
Väsynyt pieni juhlija ja sen karvakamu <3
 Sunnuntai aamuna ruvettiin lasten kanssa askartelemaan, tarpeistona oli aivan liian monta kertaa paikatut sukat, nappeja ja harjanvartta, arvaatteko jo mitä tehtiin?
 Keppihevosia. Pikkuiset olivat niin tohkeissaan että tyttö tuumas "tää on kaikkeinaikoin paras lelu, ikinä" ja koko päivän kuului kopotikopoti-iihahaaaa, länkkärit pisti hepat parkkiin keittiön jakkaraa vasten välipalan ajaksi, aika liikkistä. Pienet ihmiset riemastuu loppupeleissä aika yksinkertaisista asioista kun vaan suo hetken omaa aikaa ja kysyy mistä he tykkäävät. (Vasemmanpuoleinen ori on nimeltään Sateenvarjo ja oikeanpuolimmaisen kaksivuotias nimesi Kopotikopotiksi)

 Mmmikäs ihme näitä kuvia taas vaivaa?! Noh, Sulo on suloinen rakeisenakin, kaveri osaa ottaa kadehdittavan rennosti!
Vielä vinkki miten saa maailman mahtavinta kaakaota; kiehauta luomutäysmaitoa kattilallinen, sekaan dumle kaakaota ja päälle reilusti Dolfinin suklaalastuja, lopuksi kermavaahtonokare ja nammmmmm....niin hyvää ettei sanotuksi saa ;)
Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti